Το νέο teaser βίντεο της Cupra μας… μπερδεύει!

Με ένα βίντεο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, η Cupra μας προϊδεάζει για την αποκάλυψη του πλάνου της και τα νέα της μοντέλα.

Το νέο teaser βίντεο της Cupra για την ανακοίνωση της παρουσίασης του νέου της πλάνου μόνο συνηθισμένο δεν το λες. Με διάρκεια μόλις 44 δευτερόλεπτα, προβάλλει εικόνες που εκ πρώτης όψεως δεν παραπέμπουν σε εταιρείες αυτοκινήτων. Θυμίζοντας περισσότερο εικόνες από Φεστιβάλ κινηματογράφου ή trailer σουρεαλιστικής ταινίας.

Το Cupra Born φορτίζεται πλέον εύκολα και άνετα!

Το ιδιαίτερο βίντεο της Cupra προετοιμάζει το έδαφος

Μολονότι, η αρχή του βίντεο δεν παραξενεύει, στη συνέχεια και προς το τέλος του βλέπουμε ασυνήθιστες εικόνες. Δηλαδή, απεικονίζει δύο άτομα να φιλιούνται, ένα ρομπότ να κάνει πασαρέλα. Και έναν ημίγυμνο άντρα να ουρλιάζει.

Το νέο teaser βίντεο της Cupra μας μπερδεύει!

Το βίντεο έχει τίτλο «Ασταμάτητη ώθηση: Νέοι ήρωες για μία νέα εποχή». Υπονοώντας προφανώς τα νέα μοντέλα της Cupra. Παράλληλα, προαναγγέλλει, όχι με προφανή τρόπο, την παρουσίαση του νέου πλάνου της ισπανικής εταιρείας, για τα επόμενα έτη. Με ημερομηνία όπως όλα δείχνουν την 7η Ιουνίου.

H Cupra «teasάρει» ένα νέο SUV

Ένα νέο μοντέλο το 2024

Ωστόσο, η ισπανική μάρκα έχει ήδη αποκαλύψει με τη μορφή teaser και πάλι ένα crossover, το οποίο θα δούμε στην αγορά το 2024. Θα είναι διαθέσιμο με ήπια και plug-in υβριδικά συστήματα μετάδοσης κίνησης, τα οποία προσφέρουν αυτονομία 100 χιλιομέτρων.

Volkswagen Group: Τρία νέα ηλεκτρικά μοντέλα στον ορίζοντα

Τέλος, ο Όμιλος Volkswagen πρόσφατα παρουσίασε τρία προσιτά ηλεκτρικά, με χώρα κατασκευής την Ισπανία, από το 2025. Υπεύθυνες εταιρείες για την κατασκευή των αυτοκινήτων θα είναι οι Cupra, Skoda και VW, με κοινά μεταξύ τους στοιχεία αλλά μοναδική σχεδίαση.

Editorial