Το Nissan Interstar-e «ηλεκτρίζει» τις μεταφορές

Το ηλεκτρικό van Nissan Interstar-e, έχει κάτι από... Renault και αναμένεται να προσφέρει δυνατή απόδοση και εντυπωσιακή αυτονομία.

Η Nissan δραστηριοποιείται με το μέλλον της μεταφοράς, παρουσιάζοντας τη νέα της καινοτομία, το ηλεκτρικό φορτηγό Interstar-e. Αυτό το νέο μοντέλο αποτελεί την εξέλιξη του κλασικού Interstar, προσφέροντας για πρώτη φορά αμιγώς ηλεκτρική κίνηση. Με την τεχνολογία του έχει ως βάση το Renault Master E-Tech, και υπόσχεται εντυπωσιακή εμβέλεια έως 460 χιλιόμετρα.

Μέσω της συμμαχίας της με τη Renault, η Nissan πρωτοπορεί προσφέροντας ένα ηλεκτρικό Interstar. Το εν λόγω νέο μοντέλο διαθέτει μπαταρία 40 kWh ή 87 kWh, επιτρέποντας εντυπωσιακές αυτονομίες έως και 460 χιλιόμετρα σύμφωνα με το WLTP.

Nissan: Φθηνότερα ηλεκτρικά λόγω… LFP

Αρκούν μόνο 30 λεπτά για τη φόρτιση του Nissan Interstar-e

Η ιαπωνική μάρκα δεν έχει ακόμη αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με τον ηλεκτροκινητήρα του μοντέλο. Αλλά βάσει των προηγούμενων δεδομένων του Renault Master E-Tech, θα προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση. Ειδικότερα, η επαναφόρτιση διάρκειας 30 λεπτών θα χαρίζει εμβέλεια έως και 252 χιλιόμετρα ή 200 χιλιόμετρα ανάλογα με το μέγεθος της μπαταρίας.

Nissan: 100.000 πωλήσεις στην Ευρώπη για το e-POWER

Το Nissan Interstar-e «ηλεκτρίζει» τις μεταφορές

Το εσωτερικό αποπνέει άνεση και ασφάλεια

Επιπλέον, το νέο Interstar-e δεν προσφέρει μόνον απόδοση, αλλά και άνεση και ασφάλεια. Διαθέτει ανανεωμένο εσωτερικό που περιλαμβάνει ανθεκτικά καλύμματα καθισμάτων, θερμαινόμενα καθίσματα και προηγμένα συστήματα ασφαλείας.

Jaguar και Nissan τα δίνουν όλα για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Το Nissan Interstar-e «ηλεκτρίζει» τις μεταφορές

Από το καλοκαίρι του 2024 οι πρώτες παραδόσεις

Ακόμη, οι προπωλήσεις του Nissan Interstar-e θα ξεκινήσουν την άνοιξη. Σε ότι αφορά τις παραδόσεις των πρώτων μοντέλων, αυτές θα λάβουν χώρα το καλοκαίρι. Το Interstar-e είναι μόνον την αρχή, ενώ η εταιρεία στοχεύει στον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας των μοντέλων van μέχρι το 2026.

Κλείνοντας να σημειώσουμε πως με την καινοτομία και την αποδοτικότητα του Interstar-e, η Nissan βάζει τις βάσεις για ένα πιο βιώσιμο μέλλον της μεταφοράς. Ενισχύοντας έτσι θέση της ως ηγέτης στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το Nissan Interstar-e:

 

Πηγή: Nissannews

 

 

abb_img
spot_img