Το Nissan Note Aura αναδείχθηκε αυτοκίνητο της χρονιάς στο ιαπωνικό Hall of Fame

Οι παραγγελίες του μοντέλου έχουν ξεπεράσει τις 20.000 αυτοκίνητα, από το λανσάρισμά του, τον περασμένο Αύγουστο.

Ακούστε το άρθρο

Το Japan Automotive Hall of Fame ανακοίνωσε ότι το Nissan Note Aura είναι το αυτοκίνητο της χρονιάς JAHFA 2021-2022.

Σύμφωνα με το JAHFA, τρία εξαιρετικά χαρακτηριστικά έδωσαν την ξεχωριστή διάκριση στο Note Aura.

Η προηγμένη τεχνολογία του, η κομψότητά του και ο αέρας εκλεπτυσμένης φινέτσας που το χαρακτηρίζει.

Το σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER δεύτερης γενιάς είναι εξαιρετικά αθόρυβο, προσφέροντας ταυτόχρονα εξαιρετικές επιδόσεις και σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές τεχνολογίες μείωσης θορύβου δημιουργούν μια γαλήνια ατμόσφαιρα στην καμπίνα.

Οι παραγγελίες του μοντέλου Note Aura έχουν ξεπεράσει τις 20.000

Το κινητήριο σύνολο του Note Aura παρέχει μέγιστη απόδοση συστήματος στα 100 kW και μέγιστη ροπή 300 Nm. Αυτό προσφέρει πιο ισχυρή επιτάχυνση και ακόμη πιο ομαλή εμπειρία οδήγησης.

Οι παραγγελίες του μοντέλου έχουν ξεπεράσει τις 20.000 αυτοκίνητα, από το λανσάρισμά του, τον περασμένο Αύγουστο.

Το Nissan Be-1 χαρακτηρίστηκε Ιστορικό Αυτοκίνητο JAHFA

Εκτός από τη διάκριση του Note Aura, το JAHFA έχει χαρακτηρίσει το Be-1, το οποίο κυκλοφόρησε το 1987 και οι πωλήσεις του εξαντλήθηκαν γρήγορα, ως Ιστορικό Αυτοκίνητο JAHFA. Με αυτόν τον τρόπο, το JAHFA θέλει να αναδείξει  τη ρετρό-μοντέρνα σχεδίασή του, καθώς και τον ρόλο του  στην καθιέρωση της κατηγορίας των αυτοκινήτων Pike.

Υπενθυμίζουμε πως το καλοκαίρι η Nissan Motor Co. Ltd. ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Note Aura NISMO, με τις πωλήσεις να ξεκινούν στην Ιαπωνία από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Η Nismo είναι ο βελτιωτικός οίκος επιδόσεων της Nissan που προσφέρει προϊόντα υψηλών επιδόσεων σε ένα ευρύ φάσμα πελατών.

Το Note Aura ανταποκρίνεται σε αυτό το στυλ της NISMO με τον σχεδιασμό επόμενης γενιάς, την συναρπαστική οδηγική συμπεριφορά, την ευέλικτη απόκριση και την ομαλή επιτάχυνση.

Χρησιμοποιώντας αεροδυναμικές τεχνολογίες που έχουν δοκιμαστεί και βελτιωθεί στους αγώνες αυτοκινήτων, το Note Aura NISMO διαθέτει βελτιστοποιημένη αεροδυναμική, προσφέροντας σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες.

Η λειτουργία οδήγησης NISMO προσφέρει πιο ισχυρή απόκριση και αυξημένη επιτάχυνση. Οι λειτουργίες Normal Mode και Eco Mode, έχουν και αυτές ρυθμιστεί ειδικά για την έκδοση NISMO, παρέχοντας πιο άνετη οδήγηση.

abb_img