Το Nissan Qashqai στην κορυφή των πωλήσεων

Το Nissan Qashqai είναι για άλλη μια φορά στην κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας του στην αγορά της Ελλάδας.

Ακούστε το άρθρο

Το Nissan Qashqai είναι για άλλη μια φορά στην κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας του στην Ελλάδα.

Με σημαντικές εμπορικές επιδόσεις, το Nissan Qashqai επέστρεψε ξανά στην κορυφή των πωλήσεων. Η πρωτιά αφορά στην δημοφιλέστατη κατηγορία των C-SUV στην ελληνική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα το αποτέλεσμα είναι για τον Μάρτιο του 2024. Κατά τον οποίο το Qashqai πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία C-SUV αφού έφτασε σε μερίδιο αγοράς 17,7%. Με αυτόν τον τρόπο συμπλήρωσε ιδανικά ένα εντυπωσιακό τρίμηνο από πλευράς εμπορικών επιδόσεων. Το Qashqai βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατηγορία C-SUV για το πρώτο τρίμηνο του 2024, με συνολικό μερίδιο αγορά που φτάνει στο 11,8%.

Το Qashqai έχει μία ευρύτατη γκάμα εκδόσεων και προτάσεων. Καθώς και πολύ καλές προσφορές. Το Qashqai έχει στην Ελλάδα από τις Μild Ηybrid εκδόσεις, έως και σε αυτές με το e-POWER. Την αποκλειστική τεχνολογία ηλεκτροκίνησης της Nissan που δεν έχει ανάγκη φόρτισης σε πρίζα.

Πώς λειτουργεί το e-Power του Nissan Qashqai

Το Qashqai e-Power κάτω από το καπό έχει ένα 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων. Η ηλεκτρική ενέργεια που παράγει πηγαίνει μέσω του μετατροπέα στην μπαταρία, στον ηλεκτροκινητήρα ή και στα δύο, ανάλογα με τις συνθήκες. Επιπλέον, ένας ηλεκτρικός κινητήρας βοηθά στην κίνηση του αυτοκινήτου. Και ανεβάζει την συνδυαστική ισχύ στους 190 ίππους και τα 350 Nm ροπής. Επειδή οι τροχοί κινούνται αποκλειστικά από τον ηλεκτροκινητήρα, τα μοντέλα που διαθέτουν e-POWER προσφέρουν την ίδια ομαλή, άμεση επιτάχυνση και ισχυρή απόδοση, με ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα. Ενώ ο κινητήρας βενζίνης, που κάνει μόνο για τη φόρτιση της μπαταρίας, λειτουργεί πάντα στο βέλτιστο εύρος στροφών και μεγαλώνει την εξοικονόμηση καυσίμου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις προτάσεις αγοράς του Qashqai,  στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan, καθώς και στην ιστοσελίδα της μάρκας.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

abb_img