Το ηλεκτρικό Opel Zafira-e Life γίνεται τροχόσπιτο!

Το Opel Zafira-e Life μετατρέπεται σε τροχόσπιτο και μας συστήνεται στο φετινό «Σαλόνι Τροχόσπιτου» στο Ντίσελντορφ.

To αμιγώς ηλεκτρικό Opel Zafira-e Life αλλάζει πρόσωπο και θα το δούμε ως ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο. Πιο συγκεκριμένα, η νέα πρόταση της Opel ακούει στο όνομα Zafira-e Life Crosscamp Flex.

Η πρωτότυπη έκδοση είναι προϊόν συνεργασίας της Opel με τους Crosscamp. Μάλιστα, οι τελευταίοι ήταν υπεύθυνοι για τον εξοπλισμό και τη διαρρύθμιση του εσωτερικού.

H Opel Classic στην αναβίωση του Olympia Rally ’72!

Με αυτονομία 322 χιλιομέτρων το «εκδρομικό» Opel Zafira-e Life

To Zafira-e Life Crosscamp Flex φέρει μία μπαταρία χωρητικότητας 75 kWh, η οποία προσφέρει αυτονομία 322 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση. Μάλιστα, η μπαταρία του μπορεί να φορτίσει σε φορτιστή 100 kW έως το 80% μέσα σε 50 λεπτά.

Παράλληλα, διαθέτει μία ακόμη μπαταρία 95 Ah για τον εσωτερικό φωτισμό, το ψυγείο και την τροφοδότηση της θύρας USB. Τέλος, διαθέτει έναν ηλεκτρικό κινητήρα 136 ίππων.

Opel Crossland: Ετοιμοπαράδοτο και με έκπτωση έως 2.000 ευρώ!

Εισερχόμενοι στο εσωτερικό του αυτοκινουμένου τροχόσπιτου, συναντάμε φούρνο, νιπτήρα, μάτια, αλλά και ντουλάπια. Ακόμη, η πτυσσόμενη οροφή του προσφέρει το χώρο για τα 2 κρεβάτια που φιλοξενεί, ενώ ο πίσω πάγκος προσφέρει χώρο για ένα διπλό κρεβάτι. Τέλος, υπάρχουν και δεξαμενές για φρέσκο, αλλά και για το ήδη χρησιμοποιημένο νερό.

Τέλος, το Zafira-e Life Crosscamp Flex θα είναι διαθέσιμο το 2023. Ωστόσο, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το χρόνο παρουσίασης της έκδοσης παραγωγής.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!