Το ποδήλατο της Lamborghini συνοδεύει την Huracan Sterrato

Το πρώτο ποδήλατο της Lamborghini ονομάζεται Exploro RaceMax X Huracan Sterrato και μας ταξιδεύει σε πιο off road μονοπάτια.

Ακούστε το άρθρο

Πρόσφατα, η Lamborghini παρουσίασε τις προδιαγραφές της off-road παραλλαγής της Huracan, με την ονομασία Sterrato. Η ιταλική μάρκα έκανε την έκπληξη και παρουσίασε ένα θηρίο 602 ίππων με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, πανέτοιμο για εκτός δρόμου διαδρομές και όχι μόνο.

Ωστόσο, η Lamborghini δεν σταμάτησε εκεί. Την κυκλοφορία της Huracan Sterrato συνόδευσε ένα όχημα-έκπληξη, σε μία κατηγορία εντελώς έξω από τα «νερά» της. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία παρουσίασε το πρώτο της ποδήλατο με την ονομασία Exploro RaceMax X Huracan Sterrato. Ένα gravel bike (ποδήλατο για χαλίκι), το οποίο είναι αντίστοιχης φιλοσοφίας με τη νέα Sterrato.

Το 2028 η πρώτη ηλεκτρική Lamborghini!

Με τη συμβολή της 3T το ποδήλατο της Lamborghini

Το Exploro RaceMax X είναι ιδανικό για οδήγηση σε οποιονδήποτε δρόμο χάρη στα ελαστικά 700C Pirelli Cinturato Gravel M. Παράλληλα, τα βασικά σχεδιαστικά του χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα το πράσινο χρώμα, παραπέμπουν στο νέο supercar.

Επιπλέον, για την κατασκευή του εν λόγω ποδηλάτου, η Lamborghini συνεργάστηκε με την επίσης ιταλική εταιρεία 3T. Μεγάλο μέρος του συστήματος μετάδοσης κίνησης και της κατασκευής, χρησιμοποιεί την αποκλειστική τεχνολογία και τα υλικά της 3T. Όπως είναι για παράδειγμα, το πιρούνι Fango RaceMax, το MinMax headset, η σέλα Exploro, το τιμόνι Aeroghiaia LTD, ή το σετ τροχών Disc 45 με πιρούνια Carbon Ti.

Το πλαίσιο του ποδηλάτου είναι υψηλής τεχνολογίας και φυσικά αντλεί έμπνευση από την κατασκευή της Huracan Sterrato. Ειδικότερα, διαθέτει εσωτερικό υλικό από ανθρακονήματα της 3T, με έγχυση ρητίνης RTM για ανώτερη αντοχή και ακαμψία που διατηρεί παράλληλα χαμηλά συνολικό βάρος.

Η ζωή του Ferruccio Lamborghini σε ταινία

Κοστίζει όσο ένα μικρό αυτοκίνητο

Οι προ-παραγγελίες έχουν ανοίξει ήδη για τους ενδιαφερόμενους, με το Exploro RaceMax X Huracan Sterrato να είναι διαθέσιμο σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη πλαισίου, στο site της 3T. Οι πρώτες παραδόσεις, όπως όλα δείχνουν, θα λάβουν χώρα τον Μάρτιο του 2023. Τέλος, σε ότι αφορά την τιμή του ποδηλάτου, ξεχάστε όσα ξέρατε. Προφανώς, επειδή πρόκειται για Lamborghini, το κόστος φτάνει τα 15.000 ευρώ.

abb_img