Το RadRunner 3 Plus είναι η χαρά του αναβάτη

Η Rad Power Bikes λανσάρει το RadRunner 3 Plus, καθώς και νέα αξεσουάρ Cargo, προσθέτοντας περισσότερες επιλογές για τους ενδιαφερόμενους.

Ακούστε το άρθρο

Το RadRunner 3 Plus είναι το νέο μοντέλο που αποκάλυψε πρόσφατα η Rad Power Bikes, η κορυφαία μάρκα ηλεκτρικών ποδηλάτων της Βόρειας Αμερικής. Επιπλέον, μαζί με το νέο μοντέλο παρουσίασε και μία σειρά από νέα cargo αξεσουάρ για ηλεκτρικά ποδήλατα.

Το RadRunner 3 Plus θα απευθύνεται σε αναβάτες, οι οποίοι θέλουν το κάτι παραπάνω από ένα e-bike. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει βελτιωμένη άνεση, αναβαθμισμένη τεχνολογία και ανώτερη ικανότητα οδήγησης. Αυτά τα χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με τα νέα cargo αξεσουάρ, είναι στοιχεία που ικανοποιούν τους λάτρεις των ηλεκτρικών ποδήλατων.

Η Blaupunkt «εισβάλλει» στην αγορά των e-bikes

Ο Phil Molyneux, Διευθύνων Σύμβουλος της Rad Power Bikes, σημείωσε:

«Σχεδιασμένες για δουλειά, παιχνίδι και οτιδήποτε άλλο ενδιάμεσα, οι πιο πρόσφατες προσθήκες στη σειρά e-bike και αξεσουάρ μας είναι εξίσου ευέλικτες όσο και οι αναβάτες μας.

Γνωρίζουμε ότι τα e-bikes μας είναι μία επέκταση του τρόπου ζωής των αναβατών μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε ότι κάθε άτομο στην εκτεταμένη κοινότητα Rad, προσαρμόζει τη βόλτα του για να αναβαθμίσει τη ζωή του και να κάνει καθημερινές εμπειρίες, ακόμη και θελήματα, χαρές».

Gazelle Ultimate E-Bike: Άνετο και σπορ!

Επανασχεδιασμένο πλαίσιο για μεγαλύτερη σταθερότητα

Ειδικότερα, το RadRunner 3 Plus είναι κατάλληλο για κάθε χρήση υψηλών επιδόσεων, καθιστώντας κάθε βόλτα με αυτό απολαυστική. Η ομάδα μηχανικών της Rad ξόδεψε χρόνια για τον σχεδιασμό και τη βελτίωση του εν λόγω μοντέλου, στηριζόμενη σε σχόλια αναβατών και σε εκτενείς δοκιμές. Κριτήρια για την ανάπτυξή του, ήταν η μεγαλύτερη σταθερότητα, η χωρητικότητα φορτίου και η δύναμη αναρρίχησης.

Οι αναβάτες θα απολαμβάνουν μία πιο στιβαρή και σταθερή οδήγηση, καθώς και ελεγχόμενες στροφές λόγω του επανασχεδιασμένου πλαισίου.

Honda Cub e: Το… παπί «ηλεκτρίζεται»!

Με αυτονομία μέχρι και 160 χιλιόμετρα το RadRunner 3 Plus

Επιπλέον, το χαμηλό πλαίσιο, το πιρούνι της ανάρτησης και η εργονομική σέλα, προσφέρουν βελτιωμένη άνεση ακόμη και για τις μεγαλύτερες διαδρομές. Επίσης, το πλαίσιο διαθέτει μία εκτεταμένη πίσω σχάρα που δημιουργεί περισσότερο χώρο για φορτίο ή επιβάτη.

Να σημειώσουμε ότι το RadRunner 3 Plus είναι το πρώτο μοντέλο της Rad που διαθέτει προαιρετική επέκταση αυτονομίας, με δυνατότητα διπλής μπαταρίας. Αυτή προσφέρει αυτονομία μεγαλύτερη από 160 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση.

Ακόμη, διαθέτει υδραυλικά δισκόφρενα Tektro που παρέχουν πιο ακριβή και ελεγχόμενη ισχύ ακινητοποίησης και είναι ευκολότερα στη συντήρηση. Το σύστημα της οθόνης απεικονίζει με σαφήνεια σε πραγματικό χρόνο στατιστικά. Όπως για παράδριγμα η ισχύς εξόδου, η χιλιομετρική διαδρομή, ο χρόνος και η κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας. Τέλος, η τιμή του φτάνει τα 2.499 δολάρια.

Radrunner 2: Ένα… «πληθωρικό» ηλεκτρικό ποδήλατο!

Μεταφορά από ψώνια μέχρι κατοικίδια

Σε ότι αφορά τα αξεσουάρ cargo, η εταιρεία λανσάρει το Rad Trailer. Μαζί με αυτά ακολουθούν τα Rad Trailer Pet Insert και Rad Trailer Cargo Bin. Με τα συγκεκριμένα ο αναβάτης μπορεί να τοποθετήσει πρόσθετο φορτίο στο ηλεκτρικό του ποδήλατο. Επιπλέον, το Rad Trailer παρέχει επιπλέον χώρο για τη μεταφορά ειδών παντοπωλείου. Ακόμη και τον εξοπλισμό για ένα ταξίδι στο κάμπινγκ.

Τέλος, το Trailer Pet Insert είναι ιδανικό για την μεταφορά κατοικίδιων. Το Rad Trailer διαθέτει αεριζόμενα πάνελ για επιπλέον ροή αέρα και άφθονο χώρο για να αποθηκεύσετε λιχουδιές, λουριά και άλλα απαραίτητα αντικείμενα.

abb_img