Η Blaupunkt «εισβάλλει» στην αγορά των e-bikes

Η γερμανική εταιρεία Blaupunkt υπέγραψε συμφωνία με το BikeExchange, για το λανσάρισμα των δικών της ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Ακούστε το άρθρο

Η αγορά των ηλεκτρικών ποδηλάτων αφορά πλέον και την Blaupunkt, την εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού ήχου για αυτοκίνητα. Έτσι, άλλη μία εταιρεία τεχνολογίας εισέρχεται δυναμικά στην αγορά των e-bikes.

Η Blaupunkt υπέγραψε συμφωνία με το BikeExchange (BEX), το μεγαλύτερο site για την αγορά ποδηλάτων. Πλέον, τα ηλεκτρικά ποδήλατα από τη σειρά e-bikes της γερμανικής εταιρείας, είναι διαθέσιμα στην αγορά.

Honda Cub e: Το… παπί «ηλεκτρίζεται»!

Ο CEO της Blaupunkt, δήλωσε για τη συνεργασία με τη BEX:

«Γνωρίζουμε ότι το όνομα Blaupunkt θεωρείται ήδη καλό στη Βόρεια Αμερική, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους πιθανώς δεν το συνδέουν με ηλεκτρικά ποδήλατα.

Ελπίζουμε ότι αυτή η νέα συνεργασία θα το αλλάξει αυτό. Η μοναδική πλατφόρμα της BEX θα μας τοποθετήσει σε ένα εθνικό κοινό καταναλωτών και εμπόρων λιανικής, ενώ παράλληλα θα εξορθολογήσει την εμπειρία αγορών για όλους τους εμπλεκόμενους, ειδικά αυτούς που πραγματοποιούν την αγορά».

Τα ποδήλατα της Trek μεταφέρουν τα παιδιά με ασφάλεια!

Τρία τα μοντέλα αναδιπλούμενων e-bikes

Η εταιρεία δημιούργησε μία σειρά από αναδιπλούμενα e-bikes, ακόμα και cargo e-trike. Τα ονόματα των αναδιπλούμενων ηλεκτρικών ποδήλατων είναι Henri, Fiete και Fiene, τα οποία δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.

Ουσιαστικά, η μοναδική διαφορά έχει να κάνει με το χρώμα. Ειδικότερα, το Henri είναι διαθέσιμο σε μαύρο/γκρι χρώμα, το Fiete σε μαύρο/μπλε και το Fiene σε μαύρο/πορτοκαλί. Όσο για την τιμή τους, ξεκινάει από τα 1.699 ευρώ.

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν pedal assist μέχρι και τα 32 χλμ./ώρα, ενώ προσφέρουν αυτονομία 72 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση. Είναι αρκετά ελαφριά, καθώς έχουν βάρος μόλις 20,8 κιλά. Σε αυτό συμβάλλει ο σκελετός του e-bike, ο οποίος είναι από κράμα μαγνησίου.

Cake Slev: Ένα ηλεκτρικό τρίκυκλο για επαγγελματίες

Αντέχει μέχρι και 120 κιλά

Επιπλέον, μετά την αναδίπλωση οι διαστάσεις τους είναι 50.8 x 76.2 x 58.4 εκατοστά. Να σημειώσουμε ότι διαθέτουν και μαγνήτες που διατηρούν τα ποδήλατα διπλωμένα για πιο εύκολη μεταφορά.

Φέρουν ηλεκτρικό κινητήρα ισχύος 350W με 50 Nm ροπής, ενώ η μπαταρία τους είναι ιοντών-λιθίου 36V 10.5Ah με ενεργειακή χωρητικότητα 378 Wh. Τέλος, οι τροχοί τους είναι 20 ιντσών και αντέχουν βάρος μέχρι και 120 κιλά.

abb_img