Το Renault Austral ξεχωρίζει και για το 4CONTROL Advanced!

Το ανανεωμένο σύστημα τετραδιεύθυνσης 4CONTROL Advanced της γαλλικής μάρκας, εξοπλίζει το νέο Renault Austral SUV.

Το νέο Renault Austral ήρθε για να ξεχωρίσει στην κατηγορία των SUV, διαθέτοντας το σύστημα τετραδιεύθυνσης 4CONTROL Advanced. Το νέο SUV της γαλλικής φίρμας έκανε την πρώτη του εμφάνιση τον Μάρτιο και αντικατέστησε το Kadjar. Διαθέτει επιβλητική εμφάνιση, άνεση στο εσωτερικό, καθώς και υβριδικά και ήπια υβριδικά σύνολα.

Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει πραγματικά είναι το σύστημα τετραδιεύθυνσης της μάρκας. Στην τρίτη του γενιά πλέον, για πρώτη φορά εξοπλίζει το Austral, προσφέροντας άνεση, ευελιξία και δυνατές επιδόσεις.

Η ηχητική πανδαισία του νέου Renault Austral μαγεύει τα πλήθη

Βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης για άνετη οδήγηση

Επιπλέον, το Austral διαθέτει πίσω άξονα πολλαπλών συνδέσμων που προσφέρει καλύτερο κράτημα στον δρόμο, άνετη οδήγηση και υψηλή ευστάθεια. Η συμπεριφορά του αυτοκινήτου σε κακό οδόστρωμα είναι καλύτερη και η κίνηση των πίσω τροχών είναι πιο εύκολη. Προφανώς, αυτό συμβαίνει λόγω του βελτιωμένου συστήματος διεύθυνσης.

Κατά την περίπτωση οδήγησης με υψηλές ταχύτητες ή σε δρόμο με στροφές και ταχύτητα άνω των 50 χλμ./ώρα, οι πίσω τροχοί στρίβουν μέχρι και 1 μοίρα. Και ακολουθούν την ίδια κατεύθυνση με τους μπροστινούς. Την εν λόγω λειτουργία επιτρέπει ο ενεργοποιητής διεύθυνσης, ο οποίος είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα. Και ελέγχει τις πληροφορίες που στέλνει το υδραυλικό τιμόνι, ο κινητήρας και το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας.

Το Renault Austral είναι εδώ!

Το Renault Austral ξεχωρίζει με 4CONTROL Advanced!

Μεγαλύτερη ευελιξία για το Renault Austral

Στον πίσω άξονα επίσης, διαθέτει ενεργοποιητή στρέψης, ο οποίος στρίβει τους τροχούς μέχρι και 5 μοίρες προς την αντίθετη κατεύθυνση από τους μπροστινούς. Πρόκειται για ένα τεχνολογικό άλμα, συγκριτικά μάλιστα και με το σύστημα προηγούμενης γενιάς, όπου η αντίστοιχη τιμή ήταν στις 3,5 μοίρες.

Test Drive || Renault Captur Plug-in Hybrid: Σε βάζει στην πρίζα!

Τι κάνει το σύστημα MULTI-SENSE 

Το MULTI-SENSE είναι το σύστημα παραμετροποίησης του Austral και προσφέρει καλύτερη εμπειρία δυναμικής οδήγησης στον οδηγό. Ανάλογα με την λειτουργία οδήγησης που έχει επιλέξει (Eco, Comfort ή Sport), μπορεί να ρυθμίσει το καθένα από τα 3 προγράμματα σε ένα από τα 13 διαφορετικά επίπεδα.

Οι ρυθμίσεις έχουν να κάνουν με τη συμπεριφορά του πλαισίου. Όπως επίσης και με την απόκριση του συστήματος διεύθυνσης, την απόκριση του κινητήρα, τον έλεγχο της πρόσφυσης και τον έλεγχο της δυναμικής συμπεριφοράς του αυτοκινήτου. Τέλος, η εν λόγω λειτουργία είναι προσβάσιμη μέσω της οθόνης OpenR, ή ενός νέου πλήκτρου στο τιμόνι.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!