Το Roadrunner Pro έρχεται με 80 χλμ./ώρα!

Η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Roadrunner αναβαθμίζεται και γίνεται Pro, διαθέτοντας πλέον περισσότερη ισχύ, καθώς και μεγαλύτερη μπαταρία.

Το Roadrunner είναι μία μικρή ηλεκτρική μοτοσυκλέτα. Διαθέτει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, έναν εμπρός και έναν πίσω, 350 W και 500 W αντίστοιχα, με τελική ταχύτητα τα 55 χλμ./ώρα.

Η εταιρεία VoroMotors, η οποία είναι υπεύθυνη για την κατασκευή του, ανακοίνωσε ότι το αναβάθμισε σε Roadrunner Pro. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα έχει αλλαγές τόσο στην ισχύ και την αυτονομία, όσο και σε σχεδιαστικά χαρακτηριστικά.

Γκοργκόλης Α.Ε.: Στην κορυφή των πωλήσεων και το 2022

Ισχυρότερος κινητήρας, μεγαλύτερη αυτονομία

Πιο συγκεκριμένα, για την ανάπτυξη του μοντέλου η εταιρεία έλαβε υπόψη της τα σχόλια από τους αναβάτες του Roadrunner και έτσι προχώρησε στις αλλαγές. Αρχικά, αύξησε σημαντικά την ισχύ του κινητήρα, τοποθετώντας ένα ζευγάρι ηλεκτρικών κινητήρων, μπροστά και πίσω, οι οποίοι μαζί αποδίδουν 2.000 W. Διαθέτουν 5 λειτουργίες ταχύτητας διαθέσιμες για περιστροφή του γκαζιού και τελική ταχύτητα 82 χλμ./ώρα.

Huck Stinger: Ηλεκτρική μοτοσυκλέτα φτιαγμένη στο «χέρι»

Ακόμη, φέρει μπαταρία ιόντων λιθίου 60 V/30 Ah με δυνατότητα αφαίρεσης για εύκολη φόρτιση. Η μπαταρία αποτελείται από κυψέλες LG 21700, προσφέροντας αυτονομία 80 χιλιομέτρων ανά φόρτιση. Βέβαια, με ρεζέρβα η εμβέλεια είναι διπλάσια, ωστόσο, ο αναβάτης θα «σηκώσει» μεγάλο βάρος, αφού ζυγίζει 9,5 κιλά.

Επιπλέον, το ανανεωμένο μοντέλο έχει ανάρτηση διπλού ελατηρίου στο πίσω μέρος, όμοια με μεγάλης μοτοσυκλέτας. Οι τροχοί έχουν διαστάσεις 14 ιντσών «ντυμένοι» με ελαστικά 2,75 ιντσών.

Cake Bukk: Αυτή η ηλεκτρική μοτοσικλέτα είναι off road

Η νέα οθόνη του Roadrunner Pro τα έχει όλα

Άλλη μία προσθήκη που ξεχωρίζει στο RoadRunner Pro, είναι η νέα έγχρωμη οθόνη TFT VoroMotors των 3,5 ιντσών, η οποία είναι ενσωματωμένη στο τιμόνι. Η οθόνη δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας, τη θερμοκρασία του κινητήρα, το ταχύμετρο, τη λειτουργία και την ώρα.

Να σημειώσουμε ότι σημαντική αναβάθμιση έλαβε και η σέλα. Πλέον είναι μεγαλύτερη και πιο άνετη, με διαστάσεις 20 ίντσες μήκος, 7,9 πλάτος και 3,5 πάχος. Επίσης, είναι καλυμμένη από ένα ανθεκτικό υλικό τόσο στη φθορά όσο και στη θερμότητα.

Τέλος, το Roadrunner Pro ζυγίζει 51,89 κιλά και έχει μέγιστο φορτίο 149,68 κιλά. Είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία και κοστίζει 2.895 δολάρια. Όπως όλα δείχνουν, θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!