Γκοργκόλης Α.Ε.: Στην κορυφή των πωλήσεων και το 2022

Για 13η συνεχόμενη χρονιά, η εισαγωγική εταιρεία Γκοργκόλης Α.Ε. βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα ταξινομήσεων στην Ελλάδα.

Η εισαγωγική εταιρεία Γκοργκόλης Α.Ε. αντιπροσωπεύει και διαθέτει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά προϊόντα της SYM, της Daytona Motors και της Zonte. Μάλιστα, η εταιρεία αποφάσισε να προσθέσει στην επιχειρηματική της δραστηριότητα και τα προϊόντα της QJ Motor.

Σημαντικό χαρακτηριστικό της Γκοργκόλης Α.Ε., είναι η εμπιστοσύνη που δείχνει το κοινό στα προϊόντα της, καθώς και στις υπηρεσίες που προσφέρει. Μάλιστα, αυτό αποδεικνύεται και από μία ακόμη διάκριση που απέσπασε η εταιρεία για τη χρονιά που μας πέρασε.

Ειδικότερα, η Γκοργκόλης Α.Ε. είναι για 13η συνεχόμενη φορά στην πρώτη θέση των πωλήσεων νέων δίκυκλων στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, το μερίδιο αγοράς της εταιρείας για το 2022 «άγγιξε» το 36,1%, ανεξαρτήτως κατηγορίας ή κυβισμού.

Η Γκοργκόλης Α.Ε. κινεί… το «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»

Τα προϊόντα της QJ Motor από την Γκοργκόλης Α.Ε. στη χώρα μας

Η QJ Motor ιδρύθηκε το 1985 και ανήκει μαζί με άλλες μεγάλες επώνυμες μάρκες (Volvo, Lotus) στο Geely Group. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους ομίλους της αυτοκινητοβιομηχανίας. Μάλιστα, η Geely συμμετέχει και στη μετοχική σύνθεση της MercedesBenz.

Το εργοστάσιο πραγματοποιεί έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή μοτοσυκλετών, κινητήρων και περιφερειακών μερών. Επιπλέον, τα προϊόντα του καλύπτουν ένα τεράστιο φάσμα μοντέλων, από σκούτερ μέχρι τεχνολογικά προηγμένες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες.

Τα μοντέλα της QJ Motor εξάγονται σε πάνω από 130 χώρες και για πάνω από τρεις δεκαετίες η εταιρεία χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής και προηγμένο εξοπλισμό. Ωστόσο, η QJ Motor έχει ως στόχο, όχι μόνο την εγχώρια, αλλά και την παγκόσμια αγορά, κάτω από την ομπρέλα του Geely Group.

SYM e-MIO 50: Η επιλογή του είναι μονόδρομος!

Πρώτη θέση στις πωλήσεις μοτοσυκλετών στην Κίνα η QJ Motor

Τα τελευταία 9 έτη, η QJ Motor είναι στην πρώτη θέση των πωλήσεων μοτοσυκλετών μεσαίου και μεγάλου κυβισμού στην Κίνα. Παράλληλα, το 2022 συνέχισε την ανοδική πορεία της με αύξηση που αγγίζει το 70%.

Daytona Versus 125e: Είναι ωραίο και συμφέρει!

Βασικός στόχος της QJ Motor είναι η διαρκώς αναπτυσσόμενη δραστηριότητα στον τομέα των μοτοσυκλετών. Για αυτόν το λόγο, η εταιρεία εξελίσσει και κατασκευάζει εξαρτήματα για οχήματα που χρησιμοποιούν εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η εταιρεία διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία άνω των 20 ετών στην κατασκευή ηλεκτρικών μοτοσυκλετών και σκούτερ.

abb_img
spot_img