Το Tenways CGO600 Pro είναι ιδανικό για την πόλη

Η Tenways αναβάθμισε το ηλεκτρικό ποδήλατο CGO600, λανσάροντας την έκδοση CGO600 Pro, ως το κατάλληλο e-bike για την πόλη.

Η κινέζικη εταιρεία κατασκευής ποδηλάτων Tenways, αποκάλυψε πρόσφατα τη βελτιωμένη έκδοση του ηλεκτρικού ποδηλάτου CGO600. Ο λόγος για το CGO600 Pro, ένα κομψό και ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατο, το οποίο είναι ιδιαιτέρως προσιτό για τους υποψήφιους αγοραστές.

Η Tenways είναι μία διεθνής μάρκα με έτος ίδρυσης το 2019 και έδρα την Ολλανδία και το Χονγκ Κονγκ. Μάλιστα, για το λανσάρισμα του πρώτου μοντέλου της η μάρκα είχε ξεκινήσει μία εκστρατεία crowdfunding, η οποία έληξε πριν από 1 χρόνο, συγκεντρώνοντας 750.000 ευρώ.

Η Blaupunkt «εισβάλλει» στην αγορά των e-bikes

Το Tenways CGO600 Pro είναι μίνιμαλ και ελαφρύ

Το ανανεωμένο μοντέλο, χρησιμοποιεί το μινιμαλιστικό σχεδιασμό της κλασικής έκδοσης. Φέρει έναν νέο προβολέα, ενώ το πλαίσιο του είναι ρυθμιζόμενο, με τον αναβάτη να το διαμορφώνει ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Επίσης, προσφέρει και μεγαλύτερη μπαταρία, η οποία είναι αφαιρούμενη με ενεργειακή χωρητικότητα 36V/10AH.

Το τιμόνι του CGO600 Pro διαθέτει μία μινιμαλιστική, αλλά αποτελεσματική οθόνη OLED. Αυτή περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον αναβάτη, όπως για παράδειγμα την ταχύτητα, την αυτονομία της μπαταρίας κ.α.

Gazelle Ultimate E-Bike: Άνετο και σπορ!

Κινητήρας από τη Mivice και μεγαλύτερη μπαταρία

Για την κίνηση του CGO600 Pro φροντίζει ο ηλεκτρικός κινητήρας 250 W, της Mivice, ο οποίος προσφέρει τελική ταχύτητα 25χλμ./ώρα. Ο κινητήρας είναι στην πλήμνη του ηλεκτρικού ποδηλάτου, το οποίο διατηρεί τις κομψές γραμμές και την μινιμαλιστική αισθητική που προαναφέραμε.

Επίσης, προσφέρει και μεγαλύτερη μπαταρία, η οποία είναι αφαιρούμενη με ενεργειακή χωρητικότητα 36V/10AH. Σε ότι αφορά την υποβοήθηση, το ποδήλατο διαθέτει σύγχρονη τεχνολογία ανίχνευσης ροπής, εξασφαλίζοντας ομαλή και φυσική βοήθεια για το πεντάλ.

Cake Slev: Ένα ηλεκτρικό τρίκυκλο για επαγγελματίες

Παράλληλα, να σημειώσουμε ότι δεν διαθέτει σύστημα ανάρτησης και επομένως θα είναι ιδανικό για χρήση στην πόλη σε αρκετά επίπεδο έδαφος.

Επιπλέον, τα ελαστικά του είναι αρκετά μεγάλα (40 χιλιοστά) και εξαιρετικά ανθεκτικά. Τέλος, το e-bike είναι διαθέσιμο σε 4 χρωματικές επιλογές, καθώς επίσης και σε 4 μεγέθη, ενώ το κόστος του αγγίζει τα 1.799 ευρώ.

abb_img
spot_img