Το Tesla Cyberquad θα γίνει πραγματικότητα;

Το Tesla Cyberquad έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, μετά και την κατάθεση της εταιρείας σχετικά με νέο εμπορικό σήμα για το ηλεκτρικό ATV.

To Tesla Cyberquad το γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2019, σε μία εκδήλωση όπου ο Έλον Μασκ είχε συστήσει στο κοινό το Tesla Cybertruck. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της αποκάλυψης του Cybertruck, o Μασκ ανέβασε στη σκηνή το ηλεκτρικό ATV, για να αναδείξει τη χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου του χώρου φόρτωσης του Cybertruck.

Τότε, η εταιρεία είχε καταθέσει αίτηση για εμπορικό σήμα της χρήσης του όρου «Cyberquad», κυρίως για ηλεκτρικά οχήματα παντός εδάφους. Μετά από την εν λόγω παρουσίαση, δεν είχαμε… άλλη εξέλιξη μέχρι και πρόσφατα που ήρθε και πάλι στην επιφάνεια.

Έλον Μασκ: Το Tesla Roadster έρχεται… μάλλον το 2024

Το Tesla Cyberquad «πρωταγωνιστεί» ξανά

4 χρόνια μετά την πρώτη αναφορά στον όρο Cyberquad, η αμερικάνικη εταιρεία προχώρησε στην κατάθεση νέου εμπορικού σήματος για τον εν λόγω όρο. Κάτι που υποδηλώνει ότι το ηλεκτρικό ATV μπορεί να πάρει σάρκα και οστά. Να σημειώσουμε ότι η εταιρεία είχε ζητήσει 2 παρατάσεις για την κατάθεση.

Η εταιρεία υπέβαλλε την κατάθεση του νέου εμπορικού σήματος στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO). Ειδικότερα, η κατάθεση έγινε στις 5 Μάϊου και κάνει αναφορά σε οχήματα παντός εδάφους, οχήματα εδάφους, ηλεκτρικά οχήματα.

Tesla: Οι over-the-air ενημερώσεις φέρνουν… μηνύσεις!

To Cybertruck κοντοζυγώνει

Σε ότι αφορά το Tesla Cybertruck, η εταιρεία δήλωσε τον περασμένο Ιανουάριο ότι το μοντέλο είναι σχεδιαστικά έτοιμο και μπορεί να εισέλθει στη γραμμή παραγωγής. Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τις κρατήσεις, το Cybertruck θα σαρώσει στην αμερικάνικη αγορά.

Οι 1,6 εκατομμύρια κρατήσεις «μαρτυρούν» ακριβώς αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία θα ξεκινήσει την παραγωγή του μέσα στο 2023.

To Tesla Cybertruck είναι έτοιμο για παραγωγή

Επιπλέον, το 2021, η αμερικάνικη μάρκα αποκάλυψε ένα όχημα τύπου Cyberquad για παιδιά, το οποίο είχε αυτονομία 24 χιλιομέτρων. Ωστόσο, εξαντλήθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα, καθώς ήταν περιζήτητο.

Τελικά, το Tesla Cybertruck θα γίνει πραγματικότητα ή θα ξανακούσουμε νέα του σε άλλα 4 χρόνια; Μόνο ο Έλον Μασκ γνωρίζει!

Editorial