Το Volkswagen ID.4 Pro 4MOTION δεν αστειεύεται!

To Volkswagen ID.4 Pro 4MOTION προσφέρει σύστημα τετρακίνησης, για ακόμη καλύτερη πρόσφυση στο ηλεκτρικό μοντέλο της γερμανικής φίρμας.

Το Volkswagen ID.4 Pro 4MOTION είναι η νέα τετρακίνητη έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού ID.4. Είναι πιο σταθερό, προσφέροντας καλύτερη πρόσφυση σε βρεγμένα οδοστρώματα, ενώ δύο κινητήρες είναι υπεύθυνοι για τη μεταφορά της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς.

Η ύπαρξη τετρακίνησης στο ID.4 Pro 4MOTION βελτιώνει την πρόσφυση, αναβαθμίζοντας συνολικά τα δυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Χάρη στην ύπαρξη της τετρακίνησης, το μέγιστο φορτίο έλξης του ID.4 Pro 4MOTION είναι ανεβασμένο κατά 200 κιλά. Φθάνοντας πλέον στα 1.400 κιλά για κλίση 8% (με φρένα), σε σχέση με την κλασική έκδοση Pro Performance.

Volkswagen ID. Buzz: Με απίστευτες ψηφιακές υπηρεσίες!

Με δύο κινητήρες το Volkswagen ID.4 Pro 4MOTION

Οι δύο ηλεκτρικοί κινητήρες, συνδυαστικά αποδίδουν 261 ίππους, επιταχύνοντας για την απόσταση 0-100 χλμ./ώρα σε 6,9 δευτερόλεπτα. Ο βασικός κινητήρας είναι σύγχρονος μόνιμου μαγνήτη και είναι σε συνεχή εμπλοκή με τον πίσω άξονα. Επιπλέον, η ισχύς που παράγει αγγίζει τους 201 ίππους. Ο έτερος ηλεκτροκινητήρας στον εμπρός άξονα, διαθέτει παλμικό μετασχηματιστή, αποδίδοντας περίπου 105 ίππους.

Το Volkswagen ID.4 GTX έφτασε στην κορυφή!

Με μεγάλη αυτονομία

Το ID.4 Pro 4MOTION διαθέτει μία μπαταρία των 77 kWh και έχει αυτονομία που αγγίζει τα 517 χιλιόμετρα, ενώ η τελική ταχύτητα δεν ξεπερνάει τα 180 χλμ./ώρα.

Όπως και στα άλλα μοντέλα της οικογένειας ID.4, η μέγιστη δυνατότητα φόρτισης είναι τα 135 kW. Σε έναν φορτιστή, η υψηλής τάσης μπαταρία φορτίζει από το 5% έως το 80% της ενεργειακής της χωρητικότητας, σε 36 λεπτά. Μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση η αυτονομία της είναι αρκετή για 337 χιλιόμετρα.

Volkswagen ID.3: Πολύ κοντά η έκδοση GTX!

Μεγάλος χώρος αποσκευών

Τέλος, το ID.4 Pro 4MOTION έχει μήκος 4,58 μέτρα και χρησιμοποιεί την πλατφόρμα ΜΕΒ του γερμανικού ομίλου. Οι διαθέσιμοι χώροι στο εσωτερικό του είναι αντίστοιχοι με ενός συμβατικού SUV της αμέσως μεγαλύτερης κατηγορίας. Τέλος, ανάλογα με την τοποθέτηση των πίσω καθισμάτων, ο χώρος των αποσκευών έχει χωρητικότητα από 543 έως 1.575 λίτρα.

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!