Το Volkswagen ID. Buzz σε παραγωγή της Disney

Η Volkswagen και το ID. Buzz συμμετέχουν σε παραγωγή της Disney και πιο συγκεκριμένα στη σειρά Obi-Wan Kenobi του Star Wars.

Η Volkswagen αποφάσισε τη συμμετοχή του ID. Buzz στη νέα σειρά της Disney, Obi-Wan Kenobi του Star Wars. Ουσιαστικά, με αυτή την κίνηση η εταιρεία επιθυμεί τη σύνδεση του διαδόχου του θρυλικού Bulli με το νεανικό κοινό.

Το διαφημιστικό video, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η Volkswagen, ξεκινά την καμπάνια για την προώθηση του ID. Buzz. Ουσιαστικά, ολόκληρο το σύμπαν του Star Wars αλλά και ο ηθοποιός Ewan McGregor θα δημιουργήσουν μια οικεία και φουτουριστική διάθεση στο κοινό για το ηλεκτρικό Van.

Το Volkswagen Multivan T7 eHybrid πάτησε Ελλάδα

Το Volkswagen ID. Buzz και οι χαρακτήρες του Star Wars

Στο video παρατηρούμε, λοιπόν, το ID. Buzz να είναι αντικείμενο επεξεργασίας των πρωταγωνιστών της σειράς. Συγκεκριμένα, το ανδροειδές C-3PO χαρακτηρίζει το όχημα μη εχθρικό, αφού έχει όψη που χαμογελά.

Volkswagen: Το ID. Buzz σε παραγωγή της Disney

Αυτό, μάλιστα, δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Αφού, οι σχεδιαστικές γραμμές της μάσκας του αυτοκινήτου μοιάζουν με χαμόγελο. Επιπλέον, στην παραγωγή του video συμμετείχαν η Lucasfilm και η Industrial Light & Magic και προσέθεσαν μια Star Wars κινηματογραφική αίσθηση.

Το Volkswagen ID. Buzz ξυπνάει αναμνήσεις!

Η πρεμιέρα της σειράς και η συνεργασία με τη Lucasfilm

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου και η Volkswagen έχει ήδη επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Lucasfilm. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσαν την παραγωγή 2 εκδόσεων Star Wars για το ID.Buzz. Τέλος, κανείς δεν γνωρίζει αν οι εν λόγω εκδόσεις θα είναι πρωτότυπα ή θα βγουν στην παραγωγή.

Δείτε το video:

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!