Το Volkswagen ID. Buzz σε ρόλο ασθενοφόρου!

Στο πλαίσιο της έκθεσης IAA Transportation 2022, το Volkswagen ID. Buzz μεταμορφώθηκε σε ασθενοφόρο, δείχνοντας το μέλλον των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Στο πλαίσιο της έκθεσης IAA Transportation θα δούμε μία έκδοση ασθενοφόρου του Volkswagen ID. Buzz. H έκθεση IAA Transportation λαμβάνει χώρα στο Ανόβερο μεταξύ 20 και 25 Σεπτεμβρίου 2022. Εκεί, πρωταγωνίστριες δεν θα είναι μόνο οι εταιρείες με επαγγελματικά οχήματα, αλλά και εκείνες που αναλαμβάνουν τη μετατροπή τους.

Volkswagen ID.5 GTX Xcite: Μία… «νεανική» έκδοση!

Το Volkswagen ID. Buzz ως ασθενοφόρο

Στη μετατροπή του Volkswagen ID. Buzz σε ασθενοφόρο συνέβαλλε η εταιρεία Bösenberg. Ουσιαστικά, η εν λόγω εταιρεία πραγματοποίησε τις απαραίτητες μετατροπές για την εμφάνιση του αμιγώς ηλεκτρικού Van ως ασθενοφόρο. Στο επάνω μέρος ξεχωρίζει μία LED φωτιζόμενη μπάρα και περιμετρικά το «βάψιμο» του ως ασθενοφόρο.

Αν και για το εσωτερικό του δεν γνωρίζουμε πληροφορίες, τα 2,123 μέτρα είναι αρκετά για τη μεταφορά ασθενών πίσω από τα μπροστινά καθίσματα.

Volkswagen: Νέο τμήμα για ηλεκτρικά και αυτόνομα

Με αυτονομία 413 χιλιομέτρων

Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Το ασθενοφόρο δηλαδή, θα φέρει μία μπαταρία χωρητικότητας 77 kWh, η οποία προσφέρει αυτονομία 413 χιλιομέτρων.

Volkswagen ID. Xtreme: Ένα off-road πρωτότυπο… Concept!

Παράλληλα, στην ίδια έκθεση θα δούμε και μία έκδοση του Buzz ως ταξί. Μάλιστα, σε αυτή την έκδοση η εταιρεία θα λανσάρει την 7θέσια διαμόρφωση του Van. Τέλος, άλλο πρόσωπο θα έχει και το επαγγελματικό VW Crafter. Μεταξύ των νέων διαμορφώσεων του Crafter, ξεχωρίζει η μετατροπή του σε κινητό συνεργείο για ηλεκτρικά ποδήλατα.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!