Το Volvo EX30 στις εκθέσεις της μάρκας στην Ελλάδα

Από τις 8 Φεβρουαρίου, το νέο Volvo EX30 παίρνει θέση στις εκθέσεις των Επίσημων Διανομέων Volvo. Δείτε το από κοντά και οδηγήστε το.

Από τις 8 Φεβρουαρίου, το νέο Volvo EX30 παίρνει θέση στις εκθέσεις των Επίσημων Διανομέων Volvo.

Η Volvo Car Hellas θα φέρει από την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου το πολυαναμενόμενο Volvo EX30 στις εκθέσεις των Επίσημων Διανομέων της σε όλη την Ελλάδα. Διαθέσιμο και για test drive.

Αν και «μικρό», το νέο SUV της Volvo επιβεβαίωσε τις μεγάλες προσδοκίες που είχε δημιουργήσει όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, πριν από λίγους μήνες. Αποσπώντας πολλές διακρίσεις και εγκωμιαστικές κριτικές. Τώρα, το ελληνικό κοινό έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει από πρώτο χέρι όσα έγραψαν οι δημοσιογράφοι σε όλο τον κόσμο για το αμιγώς ηλεκτρικό SUV. Που είναι μεγάλο σε όλα, εκτός από τις διαστάσεις.

Το Volvo EX30 στις εκθέσεις της μάρκας στην Ελλάδα

Χαρακτηριστικά του Volvo EX30

  • Ασφαλές όσο θα περιμένατε από ένα Volvo. Εξοπλισμένο και με Door Opening Alert. Το  σύστημα ασφάλειας που αποτρέπει ατυχήματα με ποδήλατα, μοτοσικλέτες ή δρομείς που πλησιάζουν από πίσω. Προειδοποιώντας εάν κάποιος επιβάτης προσπαθήσει να ανοίξει μία πόρτα στην πορεία τους.
  • Με 25% μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα από κάθε άλλο Volvo.
  • Με εσωτερικό από προηγμένα ανανεώσιμα υλικά, εμπνευσμένα από τη φύση.
  • Με αυθεντικό σκανδιναβικό design σε μικρότερες διαστάσεις. Και έξυπνες σχεδιαστικές λύσεις που εξοικονομούν χώρο και υλικά.
  • Με κεντρική οθόνη 12,3’’ που ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες και προβάλλει ό,τι χρειάζεται κάθε φορά ο οδηγός.
  • Με ενιαίο soundbar, το πρώτο στο είδος του σε αυτοκίνητο παραγωγής.
  • Με αυτονομία σε μικτές συνθήκες έως 475 χλμ.
  • Με 0-100 χλμ./ ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα στην έκδοση Twin Motor Performance. Το πιο γρήγορο Volvo όλων των εποχών σε επιτάχυνση.

Από τις 8 Φεβρουαρίου, όσοι επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του Επίσημου Δικτύου Volvo θα μπορούν να περιεργαστούν από κοντά το Volvo EX30. Και να πάρουν μία γεύση από τις μεγάλες καινοτομίες του, την εντυπωσιακή του σχεδίαση και τα προηγμένα βιώσιμα υλικά που ντύνουν το σύγχρονο εσωτερικό του. Θα μπορούν, επίσης, να μάθουν από τους συμβούλους πωλήσεων τις τεχνολογικές καινοτομίες του νέου EX30. Για την ευκολία χρήσης και την αυτονομία του EX30. Καθιστώντας το νέο SUV ικανό να είναι ακόμη και το μοναδικό οικογενειακό αυτοκίνητο.

Volvo: Αναμένεται αύξηση πωλήσεων για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Και, φυσικά, θα έχουν τη δυνατότητα να το οδηγήσουν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους Επίσημους Διανομείς Volvo, για το test drive τους με το νέο EX30.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

 

abb_img
spot_img