Φρεσκάρισμα στα σημεία για το Mazda MX-30

Η νέα, βελτιωμένη έκδοση του Mazda MX-30, έρχεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι, με ορισμένες σημαντικές αναβαθμίσεις.

Το Mazda MX-30 θα είναι πλέον βελτιωμένο τόσο στους χρόνους φόρτισης του, όσο και στην εξατομίκευση του, ενώ θα το δούμε σύντομα και στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα παραγωγής της ιαπωνικής φίρμας, διαθέτει πλέον βελτιωμένη απόδοση φόρτισης και λειτουργικότητα τροφοδοσίας της μπαταρίας.

Επιπλέον, έχουν γίνει βελτιώσεις στον ήχο του συστήματος μετάδοσης κίνησης. Παράλληλα, ο υποψήφιος αγοραστής έχει νέες επιλογές στα χρώματα, τόσο εξωτερικά, όσο και στις εσωτερικές επενδύσεις.

Σημαντική μείωση του χρόνου φόρτισης

Βελτιωμένη έκδοση του Mazda MX-30 στην Ευρώπη

Στη νέα έκδοση, είναι εφικτή πλέον η τριφασική φόρτιση με εναλλασσόμενο ρεύμα AC 11 kW. Ενώ, παρουσιάζει βελτίωση και σε ταχυφορτιστή με συνεχές ρεύμα DC. Αυτό σημαίνει αύξηση της μέγιστης ισχύος που μπορεί να δεχθεί το όχημα, από 40 kW σε 50 kW.

Το αποτέλεσμα της βελτίωσης αυτής, σημαίνει μείωση του χρόνου φόρτισης με DC, κατά δέκα λεπτά, δηλαδή πλέον στα 26 λεπτά.

Το νέο Mazda CX-60 PHEV διαθέσιμο στην Ελλάδα

Επιπλέον, ο ήχος του αυτοκινήτου βοηθά τον οδηγό στην αναγνώριση της ποσότητας ροπής που παράγει ο ηλεκτροκινητήρας. Και όπως αναφέραμε ήδη, η συχνότητα του ήχου είναι επίσης βελτιωμένη για τη νέα έκδοση του MX-30.

Στόχος είναι να μοιάζει με άλλους ήχους που ακούει ο οδηγός, όταν το αυτοκίνητο είναι σε λειτουργία. Όπως για παράδειγμα ο θόρυβος του ανέμου.

Mazda MX-30: Όταν ο Wankel συνάντησε την ηλεκτροκίνηση!

Νέα χρώματα για το Mazda MX-30

Εσωτερικά, το νέο MX-30 παρουσιάζει τη νέα μαύρη επένδυση Urban expression, η οποία χαρίζει μια κάποια κομψότητα στη σχεδίαση. Γκρι και λευκές πινελιές που συναντάμε στην ταπετσαρία τζιν υφάσματος, αναζωογονούν το σκούρο εσωτερικό του. Ενώ, ξεχωρίζει η σκούρα καφέ κονσόλα και η επένδυση λαβής των θυρών.

Ο αριθμός των χρωματικών συνδυασμών πολλών αποχρώσεων έχει αυξηθεί σε τέσσερις, με το Jet Black και το νέο Zircon Sand της φίρμας να συμπληρώνουν τη γκάμα. Το ανανεωμένο MX-30 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη από τον Ιούλιο του 2022.

abb_img
spot_img