Βραβείο Woman of Worth από το WWCOTY

Οι γυναίκες δημοσιογράφοι αυτοκινήτου, μέλη του WWCOTY ψήφισαν και ανέδειξαν την Διευθύντρια Επικοινωνίας της Nissan στη Λατινική Αμερική.

Ακούστε το άρθρο

Οι γυναίκες δημοσιογράφοι αυτοκινήτου, μέλη του WWCOTY ψήφισαν και ανέδειξαν την Διευθύντρια Επικοινωνίας της Nissan στη Λατινική Αμερική.

Το Βραβείο Woman of Worth είναι μια πρωτοβουλία του Παγκοσμίου Αυτοκινήτου της χρονιάς από Γυναικεία επιτροπή (Women’s Worldwide Car of the Year), έχει νικήτρια για το 2024. Δέκα φιναλίστ κατάφεραν να περάσουν στη λίστα τελικής ψηφοφορίας από τις 30 υποψηφιότητες που έδωσαν τα μέλη του θεσμού. Και από την ψηφοφορία στην πρώτη θέση βρέθηκε η Luciana Hermann από το Μεξικό.

Ποιά είναι η νικήτρια του βραβείου του WWCOTY

Η Luciana Herrmann είναι η Περιφερειακή Διευθύντρια Επικοινωνίας για τη Nissan στην Λατινική Αμερική. Έχει 20 χρόνια εμπειρίας ως δημιουργική επαγγελματίας. Δημιουργεί ολοκληρωμένες καμπάνιες για τη βιομηχανία αυτοκινήτου, τον τομέα λιανικής πώλησης και τις υπηρεσίες B2B. Επιπλέον έχει συγκροτήσει, αναπτύξει και ηγηθεί πολυπολιτισμικών ομάδων σε διασυνοριακές επιχειρήσεις στη Βραζιλία, την Ιαπωνία, τη Βενεζουέλα και το Μεξικό.

Όταν έμαθε ότι ήταν μια από τις δέκα φιναλίστ για το Βραβείο Γυναίκα Αξίας, είπε:

«Έμαθα ότι με επιλέξατε και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Και ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι προσπάθειες για ενσωμάτωση έχουν αναπόκριση!». Σίγουρα τώρα θα έχει ακόμα μεγαλύτερο αντίκτυπο.

Το Βραβείο Woman of Worth (Γυναίκα με Αξία) είναι μια πρωτοβουλία του Women’s Worldwide Car of the Year. Το οποίο δημιούργησε η Sandy Myhre, η πλέον Επίτιμη Πρόεδρος της οργάνωσης. Η Marta Garcia, Εκτελεστική Πρόεδρος του WWCOTY, είπε ότι η διαδικασία ψηφοφορίας ήταν αυστηρή. Μάλιστα νιώθει ευχαρίστηση που μια γυναίκα από τη Λατινική Αμερική πήρε αναγνώριση μέσω αυτού του βραβείου.

Τέλος, το Βραβείο εφέτος τιμά την μνήμη της Sue Baker, η οποία ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του θεσμού. Σε όλη την περίοδο της παρουσίας της στο «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της χρονιάς από Γυναικεία επιτροπή» (WWCOTY) ξεχώρησε για τη διορατικότητα, τη σοφία και τις γνώσεις της. Η Sue απεβίωσε τον Νοέμβριο του 2022.

 

abb_img