Βραβείο iF Design για το Ariya και το Nissan Pavilion

Το Ariya και το Nissan Pavilion τιμήθηκαν με το βραβείο iF Design, καθώς ξεχώρισαν για τη σχεδίαση και την αρχιτεκτονική τους.

Ακούστε το άρθρο

Το βραβείο iF Design έλαβαν το αμιγώς ηλεκτρικό Ariya και το Nissan Pavilion. Στο Αννόβερο της Γερμανίας, μία ανεξάρτητη κριτική επιτροπή 132 ειδικών στον σχεδιασμό, αξιολόγησε 10.776 προϊόντα και έργα από 57 χώρες.

Τα κριτήρια, στα οποία εστίασε η κριτική επιτροπή, ήταν τα εξής:

  • Ιδέα
  • Μορφή
  • Λειτουργία
  • Διαφοροποίηση
  • Αντίκτυπος

Nissan Ariya: Ακόμα δεν το είδαμε, πήρε και βραβείο!

Το Nissan Ariya

Το Ariya είναι το νέο αμιγώς ηλεκτρικό crossover SUV της Nissan και αντανακλά την τεχνογνωσία της ιαπωνικής φίρμας στα EVs. Το ιαπωνικό μοντέλο διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες, ενώ ξεχωρίζει για το απλό αλλά συγχρόνως μοντέρνο στυλ. Προφανώς, με επιρροές από την ιδέα της Nissan για τον «Διαχρονικό Ιαπωνικό Φουτουρισμό».

Το Nissan Ariya έχει δοκιμαστεί όσο δε φαντάζεστε!

Βραβείο iF Design για το Ariya και το Nissan Pavilion

Το Nissan Pavilion

Στο Nissan Pavilion οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα εισόδου στο μέλλον της κινητικότητας. Ουσιαστικά, προσέφερε μια εμπειρία της μελλοντικής κινητικότητας για περιορισμένο χρονικό διάστημα, όταν άνοιξε τις πύλες του το 2020.

Το σχήμα του, λοιπόν, αλλά και το νέο λογότυπο της Nissan προάγουν το συναίσθημα της Nissan: «Η ισχυρή πίστη διαπερνά ακόμα και τον ήλιο». Επίσης, η ιαπωνική φίρμα με το λανσάρισμα του Ariya στο Pavilion, αποκάλυψε και το νέο λογότυπο κατά τη διάρκεια της ψηφιακής του πρεμιέρας.

Το νέο Nissan Αriya το παίζεις στα δάχτυλα!

Το βραβείο iF Design

Το βραβείο σχεδιασμού iF Design ξεκίνησε το 1954 από το iF International Forum Design GmbH στο Αννόβερο της Γερμανίας. Ουσιαστικά, αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο.

abb_img