Το Nissan Ariya έχει δοκιμαστεί όσο δε φαντάζεστε!

Το νέο Nissan Ariya έχει υποβληθεί σε εξαντλητικές δοκιμές, οι οποίες ισοδυναμούν με απόσταση πέντε φορές μεγαλύτερη από την περιφέρεια της Γης!

Ακούστε το άρθρο

Το ολοκαίνουργιο Nissan Ariya υπέβαλαν σε πολλές και εντατικές δοκιμές, οι μηχανικοί της ιαπωνικής φίρμας. Προφανώς, για να διασφαλίσουν με αυτόν τον τρόπο, ότι οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες του νέου μοντέλου, θα παραμένουν ήσυχοι. Ακόμα και στις δυσκολότερες συνθήκες που θα συναντήσουν στο δρόμο.

Επιπλέον, ένα βίντεο στο Youtube αναλαμβάνει να μας δείξει εν συντομία, όλες τις δοκιμές στις οποίες το υπέβαλαν, προτού βγει στην αγορά.

Nissan Ariya: Ακόμα δεν το είδαμε, πήρε και βραβείο!

Συγκεκριμένα, τις δοκιμές αυτές ανέλαβε να εξετάσει το Τμήμα Δοκιμών Αξιοπιστίας της Nissan, αξιολογώντας την ανθεκτικότητα των οχημάτων της. Οι δοκιμές αντοχής λαμβάνουν χώρα στο πεδίο δοκιμών του Tochigi, στην Ιαπωνία.

Ατελείωτες δοκιμές στο Nissan Ariya

Στο 2:30 λεπτών βίντεο θα δείτε το νέο ηλεκτρικό να περνά πάνω από τραχιές και ανώμαλες επιφάνειες. Τις οποίες προφανώς, θα συναντήσει αναπόφευκτα και στον πραγματικό κόσμο. Επίσης, περνάει μέσα από νερά, ενώ καβαλάει κράσπεδα. Επίσης, δεν διστάζει να βρεθεί σε θερμοκρασίες ακραίας ζέστης, αλλά και συνθήκες ψύχους.

Το νέο Nissan Ariya το παίζεις στα δάχτυλα!

Πίσω από το τιμόνι του βρέθηκε μια ομάδα 500 ατόμων, αναλύοντας εκτενώς περισσότερα από 5.000 χαρακτηριστικά. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι οι μηχανικοί αναφέρουν πως τα χιλιόμετρα που έχει καταγράψει το Ariya στις δοκιμές είναι υπερβολικά. Ισοδυναμούν δηλαδή, με απόσταση πέντε φορές μεγαλύτερη από την περιφέρεια της Γης!

Η Nissan πηγαίνει στη Σελήνη!

Το Nissan Leaf αποτελεί πρότυπο

Τέλος, το Nissan Leaf είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα μαζικής παραγωγής στον κόσμο, σηματοδοτώντας την αλλαγή σελίδας στην ιστορία της αυτοκίνησης. Ούτως ή άλλως με το Leaf, η ιαπωνική φίρμας έχει συσσωρεύσει πολλά χρόνια εμπειρίας και γνώσης. Και πλέον, εφαρμόζει όσα έχει μάθει στο Nissan Ariya. Το μόνο που μένει είναι να το δούμε στην πράξη…

abb_img