Αυτή είναι η νέα Mercedes-AMG C63 S E Performance

Η νέα Mercedes-AMG C63 S E Performance διαθέτει υβριδική τεχνολογία της Formula 1 και μας εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της.

Η παρουσίαση της Mercedes-AMG C63 S E Performance είναι γεγονός. Μάλιστα, η Mercedes-Benz στο συγκεκριμένο μοντέλο εισάγει και plug-in υβριδική τεχνολογία, την οποία έχουμε δει στη Formula 1. Επιπλέον, μία άλλη καινοτομία είναι η τοποθέτηση του λογότυπου Mercedes-AMG στο καπό του μοντέλου για πρώτη φορά.

Το Mercedes-Benz eSprinter δοκιμάζεται με… άλλον αέρα!

Εντυπωσιακές οι επιδόσεις της Mercedes-AMG C63 S E Performance

Η νέα Mercedes-AMG C63 S E Performance διαθέτει ένα κινητήρα βενζίνης 2 λίτρων με ισχύ 476 ίππων και 545 Nm ροπής. Παράλληλα, τον κινητήρα βενζίνης συνοδεύει ένας ηλεκτρικός κινητήρας με απόδοση 204 ίππων και 320 Nm ροπής. Μάλιστα, η συνολική απόδοση του συστήματος φτάνει τους 680 ίππους και τα 1020 Nm ροπής.

Ακόμη, ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα μέσα σε 3,4 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα στην έκδοση sedan αγγίζει τα 280 χλμ./ώρα. Αντίστοιχα, η τελική ταχύτητα της έκδοσης Estate φτάνει τα 270 χλμ./ώρα. Επιπρόσθετα και οι 2 εκδόσεις διαθέτουν το σύστημα AMG Driver’s Package.

Έρχεται και η νέα Mercedes-Benz EQG!

To νέο μοντέλο φέρει και μία μπαταρία χωρητικότητας 6,1 kWh, η οποία προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 13 χιλιομέτρων. Τέλος, το σύστημα τετραδιεύθυνσης προσφέρει καλύτερο έλεγχο στις υψηλές ταχύτητες και περισσότερη ευελιξία στις χαμηλές.

Παράλληλα, στο εσωτερικό της AMG C63 S E Performance συναντάμε όλα τα στοιχεία της AMG σειράς. Δηλαδή σπορ καθίσματα, έντονη πλευρική στήριξη και το κοφτό τιμόνι με την παχιά στεφάνη.

Τέλος, ο οδηγός έχει την επιλογή του προγράμματος οδήγησης μεταξύ των παρακάτω:

  • Electric
  • Comfort
  • Sport
  • Sport+
  • Race
  • Battery Hold
  • Slippery

Αυτή είναι η νέα Mercedes-AMG C63 S E Performance

Editorial