Αυτό είναι το αμιγώς ηλεκτρικό λεωφορείο Mellor Sigma 8

Η Mellor παρουσίασε το αμιγώς ηλεκτρικό λεωφορείο Sigma 8 στην έκθεση EURO BUS EXPO και ανακοίνωσε περαιτέρω παραλλαγές σε άλλα μοντέλα.

Ακούστε το άρθρο

Στη φετινή Έκθεση EURO BUS EXPO, η Mellor παρουσίασε για πρώτη φορά το αμιγώς ηλεκτρικό λεωφορείο Sigma 8. Ουσιαστικά, το εν λόγω λεωφορείο συμπληρώνει τη γκάμα Sigma, η οποία περιλαμβάνει λεωφορεία με μήκος μεταξύ 7 και 12 μέτρων. Παράλληλα στη ίδια Έκθεση, η Mellor παρουσίασε ορισμένες παραλλαγές των μοντέλων Sigma 7 και Sigma 9.

Ελβετία: Αυτό είναι το μακρύτερο τρένο του κόσμο!

Το Mellor Sigma 8 μεταφέρει έως και 54 επιβάτες

Το νέο Sigma 8 της Mellor αποτελεί ένα αμιγώς ηλεκτρικό λεωφορείο, το οποίο μεταφέρει έως 54 επιβάτες με 27 καθίσματα και χώρο για όρθιους. Μάλιστα, το μήκος του φτάνει τα 8 μέτρα και συμπληρώνει ιδανικά τη γκάμα Sigma της εταιρείας. Ουσιαστικά, η προσφορά από τη Mellor για μία τόσο μεγάλη γκάμα λεωφορείων, της δίνει μία καλή θέση στην αγορά.

Ηλεκτρικά λεωφορεία στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Νέες παραλλαγές για το Sigma 7 και το Sigma 9

Η Mellor ανακοίνωσε το λανσάρισμα ορισμένων παραλλαγών των μοντέλων Sigma 7 και Sigma 9. Μάλιστα, το ηλεκτρικό λεωφορείο Sigma 7 διαθέτει πλέον τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις χαμηλού και ψηλού δαπέδου. Ακόμη, το Sigma 9 είναι διαθέτει 2 μεμονωμένες εκδόσεις μοντέλων.

Το Rampini Hydron κινείται με υδρογόνο!

Μεγάλος ο όγκος παραγγελιών

Η Mellor έχει λάβει περισσότερες από 100 παραγγελίες Sigma μοντέλων τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Ευρώπη. Μάλιστα, επιβεβαίωσε πρόσφατα παραγγελίες της London Hire για ένα χαμηλού επιπέδου Sigma 7. Επιπλέον, έλαβε μία παραγγελία στόλου για το Sigma 8 αλλά δεν αποκάλυψε τον αγοραστή.

Την ίδια στιγμή, η βρετανική εταιρεία έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες πωλήσεις της σειράς Sigma στην ηπειρωτική Ευρώπη. Η εταιρεία επίσης, ανακοίνωσε τη λήψη 49 επιβεβαιωμένων παραγγελιών από τη Σκανδιναβία, τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία.

Ηλεκτρικά λεωφορεία στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Σύμφωνα με τη Mellor, υπεύθυνη για τις πωλήσεις στη Γερμανία και την Αυστρία είναι η εταιρεία Jebsen & Jessen Industrial Solutions, με έδρα το Αμβούργο. Τέλος, η ίδια εταιρεία είναι υπεύθυνη και για το σέρβις των ηλεκτρικών λεωφορείων της Mellor και στις δύο χώρες.

abb_img