Αυτό το καλοκαίρι η Hertz μας βάζει στην… πρίζα!

Διακοπές σημαίνουν ξεγνοιασιά και η ενοικίαση ηλεκτρικού αυτοκινήτου από την Hertz είναι η ιδανική επιλογή.

Η ηλεκτροκίνηση έχει αποκτήσει πλέον φανατικούς θαυμαστές, οι οποίοι απολαμβάνουν τα οφέλη της. Σε αυτό το πλαίσιο, η Hertz, μία εταιρεία με μακρά και επιτυχημένη πορεία στην ενοικίαση και στο Leasing αυτοκινήτου, δίνει ακόμη περισσότερους λόγους για να ανακαλύψετε τον κόσμο της ηλεκτροκίνησης.

Η ιδανική λύση είναι μία: Ενοικίαση ηλεκτρικού αυτοκινήτου από την Hertz

Αρχικά, η αλήθεια είναι ότι όσοι δεν έχουν οδηγήσει ξανά ηλεκτρικό αυτοκίνητο, είναι επιφυλακτικοί στην πρώτη επαφή. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι η ιδανική επιλογή για ήσυχες μετακινήσεις και κυρίως με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Επιπλέον, είναι εξαιρετικά ευχάριστα στην οδήγηση, αφού το μόνο που έχει να κάνει ο οδηγός είναι να πατάει και να αφήνει το γκάζι! Και τώρα που έφτασε η ώρα για παραλία, η λύση είναι μία!

Ναι, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι η ιδανική επιλογή για ξεκούραστες και ξέγνοιαστες διακοπές. Τι καλύτερο από το να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου νησί, χωρίς να αφήνεις περιβαλλοντικό αποτύπωμα; Αθόρυβα, οικολογικά και χωρίς κανένα άγχος για φόρτιση! Επιπλέον, με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων να είναι ο καλύτερος σου φίλος, οι μετακινήσεις σου γίνονται πιο εύκολες.

Επίσης, με την ενοικίαση ηλεκτρικού αυτοκινήτου από την Hertz, δεν υπάρχει κανένα ερώτημα για το αν θα χωρέσουν οι αποσκευές. Οι μπαταρίες ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου δεν… πιάνουν μεγάλο χώρο, καθώς είναι δομικό μέρος του πλαισίου. Έτσι, υπάρχει άφθονος χώρος για επιβάτες και αποσκευές!

Αυτό το καλοκαίρι η Hertz μας βάζει στην... πρίζα!

Hertz Leasing γιατί η ηλεκτροκίνηση είναι το παρόν

Αφού λοιπόν απολαύσεις τις καλοκαιρινές διακοπές κυριολεκτικά στην πρίζα, είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψεις τα οφέλη ενός ηλεκτρικού οχήματος. Άρα γιατί να μην… μονιμοποιηθεί αυτή η σχέση;

Μην αγχώνεσαι, δεν αναφερόμαστε σε… γάμο, αλλά στην Hertz, η οποία δίνει και πάλι τη λύση, καθώς προσφέρει πληθώρα επιλογών σε ότι αφορά τη μίσθωση του ηλεκτρικού οχήματος.

Άλλωστε το Leasing είναι από τους πιο οικονομικούς τρόπους για να απολαύσει κανείς τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης. Επιπλέον, οι χρήστες ηλεκτροκίνητων και υβριδικών plug-in εταιρικών οχημάτων leasing, απολαμβάνουν μηδενική φορολογική επιβάρυνση σε οχήματα αξίας (Λ.Τ.Π.Φ) έως 40.000 ευρώ, στο φορολογητέο τους εισόδημα.

Επιπλέον, με τη νέα ψηφιακή εφαρμογή Online Leasing Calculator, το Leasing αγγίζει την τελειότητα. Ο χρήστης μπαίνει στο leasing.hertz.gr και από την άνεση του καναπέ του, διαμορφώνει τη δική του προσφορά για Leasing όπως ακριβώς τη θέλει, μόνο με 2 βήματα. Επιπλέον για κάθε 2 ευρώ μίσθωσης, ο πελάτης της Autohellas Hertz κερδίζει 3 μίλια επιβράβευσης από το πρόγραμμα Miles+Βonus της AEGEAN.

Αυτό το καλοκαίρι η Hertz μας βάζει στην... πρίζα!

Άπειρες προσφορές ενοικίασης, ακόμη και με το μήνα!

Η ευελιξία είναι μία από τις αρετές της Hertz, η οποία προσφέρει το πιο ευέλικτο Leasing αυτοκινήτου στην αγορά! Χάρη στο FlexDrive μπορείς να αποκτήσεις το αυτοκίνητο της αρεσκείας σου εντός 24 ωρών, για όσο επιθυμείς! Χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες, κρυφές χρεώσεις και δεσμεύσεις, μόνο με μία ελάχιστη συνδρομή.

Αυτή θα επιστραφεί μετά τους 18 μήνες συνεχούς μίσθωσης. Μάλιστα, το μηνιαίο μίσθωμα καλύπτει τα πάντα: συντήρηση και αλλαγή ελαστικών, τυχόν επισκευές, ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας, αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης και οδική βοήθεια.

Η Hertz έχει λύσεις για όλους, ακόμη και για όσους δεν έχουν σαφή εικόνα για τις μελλοντικές τους ανάγκες. Αν ακόμη και οι 18 μήνες σας φαίνονται… μακριά, η Hertz προσφέρει επιλογές μηνιαίας ενοικίασης, χωρίς προκαταβολή και συνδρομή. Μόνο με μηνιαίο μίσθωμα, το οποίο αλλάζει ανάλογα με την διάρκεια και την περίοδο ενοικίασης.

Πλέον, η ηλεκτροκίνηση, η ενοικίαση και το Leasing είναι όλα σε ένα σημείο, στο κοντινότερο κατάστημα Hertz!

Editorial