Η νέα BMW iX1 είναι όλα τα λεφτά!

Πλήρης είναι η γκάμα των κινητήρων που προσφέρει η νέα BMW iX1, ενώ παράλληλα φέρνει βελτιώσεις στη φόρτιση, το λογισμικό και στη μπαταρία.

Η νέα BMW iX1 x Drive30 φέρνει μαζί της μία μεγάλη γκάμα κινητήρων, με δυνατές επιδόσεις. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει μία γκάμα που περιλαμβάνει δύο βενζινοκινητήρες και δύο diesel κινητήρες. Σε συνδυασμό με ήπια υβριδική τεχνολογία δεύτερης γενιάς 48V με ηλεκτροκινητήρα και κιβώτιο Steptronic επτά σχέσεων.

BMW iX1: Όταν η Χ1 μπαίνει στην πρίζα για τα καλά!

BMW iX1 με την τεχνολογία eDrive

Η πέμπτη γενιά της τεχνολογίας BMW eDrive, περιλαμβάνει την αποδοτική τεχνολογία φόρτισης του αυτοκινήτου. Δηλαδή, το βελτιωμένο λογισμικό φόρτισης που συναντάμε στην BMW i7, καθώς επίσης και μία μπαταρία υψηλής τάσης στο κάτω τμήμα του αμαξώματος.

Μάλιστα, η εν λόγω μπαταρία έχει υψηλή ενεργειακή πυκνότητα και χαρίζει στο γερμανικό μοντέλο αυτονομία 413 – 438 χιλιομέτρων. Επιπλέον, η πέμπτη γενιά της τεχνολογίας BMW eDrive χρησιμοποιείται και στις plug-in υβριδικές εκδόσεις της γερμανικής εταιρείας.

BMW iX1: Αποστολή εξετελέσθη στον πάγο!

Σε ότι αφορά στην τετρακύλινδρη BMW X1 xDrive23i, μέσω της τεχνολογίας eDrive, αποδίδει μέγιστη ισχύ 218 ίππων, με τη βοήθεια και της τεχνολογίας eDrive. Ο θερμικός κινητήρας ισχύος 204 ίππων και ο ηλεκτροκινητήρας των 19 ίππων, συνδυάζονται άψογα/

Το BMW Group Hellas στο πλευρό της Καρολίνας Πελενδρίτου

Επίσης, η νέα BMW X1 xDrive23d, αποδίδει ισχύ 211 ίππων, ενώ να μην ξεχάσουμε και τη νέα X1 sDrive18i με ισχύ ενός 156 ίππων. Όπως επίσης και την έκδοση X1 sDrive18d με τον diesel κινητήρα των 150 ίππων.

Editorial