Το BMW Group Hellas στο πλευρό της Καρολίνας Πελενδρίτου

To BMW Group Hellas υποστηρίζει την μετακίνηση της χρυσής Παραολυμπιονίκη, Καρολίνας Πελενδρίτου, με μία BMW X4.

Υποστηρικτής της Καρολίνας Πελενδρίτου, χρυσής Παραολυμπιονίκη στην κολύμβηση, θα είναι το BMW Group Hellas. Μέσω αυτής της κίνησης, ο Όμιλος επιθυμεί να συμβάλλει ενεργά στις φιλόδοξες προσπάθειες ξεχωριστών ανθρώπων, οι οποίοι εμπνέουν και ενισχύουν την Διαφορετικότητα και την Ισότητα.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της γερμανικής εταιρείας παραχώρησε μία δυναμική και σπορ BMW X4, προς διευκόλυνση των μετακινήσεων της. Προφανώς, στο πλαίσιο της έναρξης συνεργασίας και της προετοιμασίας της Καρολίνας Πελενδρίτου για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

BMW Group: Νέες οικολογικές βαφές από… λύματα!

Το αυτοκίνητο παρέδωσαν στην Χρυσή Παραολυμπιονίκη οι:
  • Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas, κ. Andreas Sieben
  • Η Διευθύντρια Πωλήσεων του BMW Group Hellas, κ. Βιβή Μπασκάκη
  • Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του BMW Group Hellas, κ. Κωνσταντίνος Διαμαντής

Το BMW Group Hellas στο πλευρό της Καρολίνας Πελενδρίτου!

O κ. Andreas Sieben δήλωσε:

«Είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε στο πλευρό της Καρολίνας η οποία αποτελεί πηγή έμπνευσης και ψυχικής δύναμης για όλους μας. Είναι κορυφαία παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κολύμβηση και η BMW θα της διαθέσει πολυτελή, άνετα και ασφαλή μοντέλα που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες μετακίνησης».

BMW iX1: Όταν η Χ1 μπαίνει στην πρίζα για τα καλά!

Λίγα λόγια για την Καρολίνα Πελενδρίτου

Η Καρολίνα Πελενδρίτου γεννήθηκε στην Κύπρο το 1986 και ασχολήθηκε από νεαρή ηλικία με την κολύμβηση. Όταν διαγνώστηκε με πρόβλημα όρασης, το οποίο σταδιακά επιδεινωνόταν, δεν τα παράτησε. Αντιθέτως, συνέχισε να αγωνίζεται στις κατηγορίες αθλητών με αναπηρίες.

Το BMW Group Hellas στο πλευρό της Καρολίνας Πελενδρίτου!

Στην Αθήνα το 2004 κέρδισε το πρώτο μετάλλιο της Κύπρου στην ιστορία των Παραολυμπιακών Αγώνων. Επιτυχία που επανέλαβε στο «Πεκίνο 2008» και «Τόκυο 2020» το 2021.

Επιπλέον, συνολικά έχει στη συλλογή της έξι Ολυμπιακά μετάλλια, καθώς πέρα από τα 3 χρυσά έχει κατακτήσει επίσης και ένα αργυρό στο Λονδίνο (2012) και δύο χάλκινα (2008, 2021). Παράλληλα, είναι κάτοχος του Παγκόσμιου Ρεκόρ στα 50 και 100 μέτρα πρόσθιο, καθώς και του Ρεκόρ Ευρώπης στα 50 μέτρα ελεύθερο.

BMW Motorrad: Έφτασε στην Ελλάδα το Rent a Ride

Στη μακροχρόνια πορεία της, έχει αποσπάσει δεκάδες σημαντικά βραβεία και τιμητικές διακρίσεις, τόσο για τις αθλητικές όσο και για τις κοινωνικές της διακρίσεις. Σήμερα, είναι πρότυπο θέλησης, επιμονής, μαχητικότητας και αποτελεί πηγή έμπνευσης για χιλιάδες ανθρώπους. Τέλος, μεταξύ άλλων, έχει εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως Πρέσβειρα επί θεμάτων Διακρίσεων, Νεολαίας και Αθλητισμού.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!