Άνεμος ανανέωσης για το Range Rover Evoque

Η Land Rover ανανεώνει το Range Rover Evoque εστιάζοντας κυρίως στο εσωτερικό του, καθώς και στα υβριδικά συστήματα κίνησής του.

To Evoque, το οποίο αποτελεί το μικρότερο μοντέλο στην γκάμα της Range Rover, παρουσιάστηκε το 2011. Από την πρώτη στιγμή, το μοντέλο ξεχώρισε με την ιδιαίτερη αισθητική του, η οποία έχει αποδείξει ότι αντέχει στο χρόνο. Ωστόσο, 7 χρόνια αργότερα, η εταιρεία παρουσίασε την δεύτερη γενιά, η οποία ακολουθήσε την ίδια σχεδιαστική νοοτροπία με την πρώτη. Τώρα, ήρθε η ώρα για την ανανέωση του μοντέλου, με τη βρετανική φίρμα να εστιάζει σε επιμέρους σημεία.

Βασικός σκοπός της Land Rover είναι να τονίσει τον πολυτελή χαρακτήρα του μοντέλου, ενώ παράλληλα να το κάνει πιο σύγχρονο και πιο αποδοτικό. Στο εξωτερικό τμήμα του ανανεωμένου Range Rover, συναντάμε μία νέας σχεδίασης μάσκα, καθώς και ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα. Μάλιστα, αυτά πλέον διαθέτουν τεχνολογία Pixel LED για μέγιστη απόδοση, όμως ανήκουν στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Range Rover: H πολυτέλεια στο δρόμο του «εξηλεκτρισμού»

Άνεμος ανανέωσης για το Range Rover Evoque

Μικρές αλλαγές υπάρχουν στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, ενώ οι ανασχεδιασμένες ζάντες φτάνουν σε διάσταση μέχρι τις 21 ίντσες. Επιπλέον, η ανανέωση του μοντέλου φέρνει και επεμβάσεις που αφορούν την χρωματική παλέτα του. Ειδικότερα, το Range Rover Evoque είναι διαθέσιμο με 3 νέα χρώματα, με τις ονομασίες Arroios Grey, Tribeca Blue και Corinthian Bronze.

Μπαίνοντας στην καμπίνα του νέου Evoque, συναντάμε μία μεγαλύτερη κεντρική οθόνη αφής του συστήματος infotainment, των 11,4 ιντσών. Αυτή προσφέρει το πιο πρόσφατο σύστημα Pivi Pro, το οποίο είναι συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay. Επιπλέον, το μοντέλο έχει πλέον εξοπλιστεί με τη λειτουργία Cabin Air Purification Plus, αναβαθμίζοντας την ποιότητα αέρα στην καμπίνα. Τέλος, υπεύθυνο για την πλήρη ενημέρωση του οδηγού είναι ένα νέο σύστημα εξωτερικών καμερών.

Discovery Sport: Ανανεωμένο και πιο… εξηλεκτρισμένο!

Άνεμος ανανέωσης για το Range Rover Evoque

Με αναβαθμισμένα υβριδικά συστήματα κίνησης το νέο Range Rover Evoque

Η αναβάθμιση του Evoque αφορά και τους κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου, εστιάζοντας κυρίως στην απόδοση αλλά και την οικονομία. Πιο συγκεκριμένα, το θερμικά μοτέρ θα λειτουργούν σε συνδυασμό με ένα ήπια υβριδικό σύστημα των 48V. Ωστόσο, η βρετανική εταιρεία δεν σταματά εκεί, βελτιώνοντας και την απόδοση της επαναφορτιζόμενης υβριδικής εκδοχής του μοντέλου.

Land Rover Defender 75th Edition: Νέα επετειακή έκδοση!

Πιο συγκεκριμένα, στις Plug-in Hybrid εκδόσεις, οι μπαταρίες των 14,9 kWh είναι πλέον πιο αποδοτικές. Επιπλέον, συμβάλλουν στην μεγαλύτερη αυτονομία αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης, η οποία φτάνει σε πραγματικές συνθήκες τα 48 χιλιόμετρα. Από πλευράς απόδοσης, ο συνδυασμός του 3κύλινδρου βενζινοκινητήρα με το ηλεκτρικό μοτέρ, προσφέρουν συνδυαστικά 309 ίππους. Μάλιστα, το ανανεωμένο Evoque P300e «αγγίζει» τα 100 χλμ./ώρα από στάση, σε μόλις 6,4 δευτερόλεπτα.

Άνεμος ανανέωσης για το Range Rover Evoque

abb_img
spot_img