Δείτε τιμές και εξοπλισμούς για τα Honda CR-V, ZR-V και e:Ny1

Παρουσιάστηκαν σήμερα επί ελληνικού εδάφους τα τρία νέα SUV της Honda. Και ανακοινώθηκαν αναλυτικά οι τιμές και ο εξοπλισμός κάθε έκδοσης.

Παρουσίαση σήμερα επί ελληνικού εδάφους για τα τρία νέα SUV της Honda. Και ανακοίνωση αναλυτικά τιμών και εξοπλισμού κάθε έκδοσης.

Δείτε τιμές και εξοπλισμούς για τα Honda CR-V, ZR-V και e:Ny1

CR-V

Το κορυφαίο SUV της Honda είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα. Η έκτη γενιά του παγκόσμιου best seller μοντέλου της εταιρείας, κάνει το ντεμπούτο της με δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις. Που συνδυάζονται με υβριδικό και plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Το νέο μοντέλο έχει το Honda SENSING 360, που αναλαμβάνει την ενεργητική και παθητική ασφάλεια. Καθώς και πλούσιο τεχνολογικό πακέτο που προσφέρει νέα επίπεδα συνδεσιμότητας για τους επιβάτες. Η σπορ εξωτερική σχεδίαση συμπληρώνεται από ένα εσωτερικό καμπίνας με υλικά υψηλής ποιότητας και μεγάλους χώρους.

Η έκδοση Elegance, με κίνηση στους εμπρός τροχούς, κοστίζει 54.400 € ενώ στην τετρακίνητη κοστίζει 57.900 €. Πλούσιος είναι ο εξοπλισμός, που περιλαμβάνει το Honda Sensing 360, θερμαινόμενα, ηλεκτρικά καθίσματα εμπρός, πανοραμική οροφή και θερμαινόμενο παρμπρίζ. Ακόμα έχει 8 αισθητήρες και κάμερα στάθμευσης, ασύρματη φόρτiση smartphone και πλήρως ψηφιακή οθόνη οδηγού 10,2 ιντσών.

To Honda CR-V Advance με κίνηση σε όλους τους τροχούς κοστίζει από 63.700 €. Από πλευράς εξοπλισμού, διαθέτει μεταξύ άλλων κάμερα 360 , θερμαινόμενα, αεριζόμενα και ηλεκτρικά καθίσματα εμπρός, λειτουργία μνήμης και εύκολης πρόσβασης οδηγού, Head-up display και ηχοσύστημα Bose με 12 ηχεία.

Στην έκδοση Advance Tech 2WD PHEV η τιμή αρχίζει από 67.900 € και διαθέτει επιπλέον λειτουργία ρυμούλκησης, Πρόγραμμα ηλεκτρικής κίνησης, αισθητήρες στάθμευσης, σύστημα ενεργής προσαρμογής ADS και το αυτόματο παρκάρισμα Honda Parking Pilot.

Δείτε τιμές και εξοπλισμούς για τα Honda CR-V, ZR-V και e:Ny1

Honda ZR-V

Το μεσαίο SUV βρίσκεται μεταξύ του HR-V και του νέου CR-V στη γκάμα της μάρακας και προσφέρεται σε τέσσερις εκδόσεις.

Η Elegance, με 44.700€ έχει το Honda Sensing, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, adaptive cruise control, hill descent, ζάντες 18 ιντσών, 8 αισθητήρες και κάμερα στάθμευσης, οθόνη 7 ιντσών και δερμάτινο τιμόνι.

Το ZR-V Style, με τιμή 48.500€ έχει επιπλέον διακοσμητικά στοιχεία σε Dark grey χρωματισμό καθώς επίσης πληροφόρηση για τα τυφλά σημεία και παρακολούθηση κυκλοφορίας διασταυρώσεων.

Η επόμενη έκδοση, η Sport κοστίζει 51.800€ και έχει επιπλέον ασύρματη φόρτιση smartphone, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών με kick sensor και κλείσιμο walk away και σπορ σχεδιαστικά στοιχεία μέσα και έξω από την καμπίνα των επιβατών.

Τέλος η έκδοση Advance, στα 55.800€ έχει επιπλέον δερμάτινο σαλόνι, θερμαινόμενο τιμόνι και πίσω καθίσματα, ηχοσύστημα Bose με 12 ηχεία, πανοραμική οροφή, head-up display και σύστημα ενεργής προσαρμογής προβολέων LED

Δείτε τιμές και εξοπλισμούς για τα Honda CR-V, ZR-V και e:Ny1

e:Ny1

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της μάρκας έχει όνομα που μοιάζει με ειδικό κωδικό, όμως το προφέρουμε «anyone». Παρέχει αυτονομία 412 km (σε κύκλο WLTP) και ταχεία φόρτιση από το 10% στο 80% σε περίπου 45 λεπτά. Κυρίαρχο στοιχείο στο εσωτερικό του είναι η κάθετη κεντρική οθόνη αφής 15,1″, με τρείς ζώνες. Κάθε μια δίνει πρόσβαση στα μενού του infotainment, στο σύστημα πλοήγησης και στον κλιματισμό. Το μοντέλο έχει δύο εκδόσεις.

Η Elegance με κόστος από 53.900€ έχει το Honda Sensing, ασύρματη φόρτιση, μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, έξυπνη είσοδο και εκκίνηση. Ακόμα έχει θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, δερμάτινες επενδύσεις, διζωνικό κλιματισμό και φιμε τζάμια κ.α.

Ενώ η Advance κοστίζει από 58.300€ και έχει επιπλέον (μεταξύ άλλων)  θερμαινόμενο τιμόνι, κάμερα 360, 12 αισθητήρες παρκαρίσματος, πανοραμική οροφή και Honda Parking Pilot.

Honda NSX: Επιστροφή ως ηλεκτρικό (;)

Η κατασκευή και των τριών SUV της Honda γίνεται σε εργοστάσια στην Κίνα

abb_img
spot_img