Διαθέσιμα στις ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες της Harley-Davidson τα pedelecs της Serial 1

Ακούστε το άρθρο

Η θυγατρική της Harley-Davidson, Serial 1, ανακοίνωσε μια εταιρική σχέση σε επίπεδο πωλήσεων με την Harley-Davidson Europe, ώστε μια σειρά από ηλεκτρικά ποδήλατα να είναι διαθέσιμα στις αντιπροσωπείες της Harley σε όλη την Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Τα cargo e-bikes είναι η εναλλακτική λύση για τις αστικές, οικογενειακές μετακινήσεις του μέλλοντος, σήμερα!

Η Serial 1 ιδρύθηκε από την Harley-Davidson και παρουσιάστηκε το φθινόπωρο του 2020. Μάλιστα κυκλοφόρησε σε μια σειρά που αποτελείται από τέσσερα pedelecs, ειδικά διαμορφωμένα για οδήγηση και μετακινήσεις σε πόλεις αλλά και ιδανικά για χρήση από «περιστασιακούς ποδηλάτες».

Τα χαρακτηριστικά των pedelecs της Serial 1

Harley-Davidson pedelecs

Οι εκδόσεις κυμαίνονται από το μοντέλο MOSH/CTY με μπαταρία 529 Wh και αυτονομία 56 έως 168 χιλιόμετρα έως το pedelec RUSH/CTY με μπαταρία 706 Wh και αυτονομία 56 έως 185 χιλιόμετρα. Οι σχετικές τιμές που ανακοινώθηκαν είναι μεταξύ 3,499 € και 4,699 €.

Επίσης ανακοινώθηκε ένα άλλο μοντέλο το RUSH/CTY Speed ​​(706 Wh), αλλά είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στις ΗΠΑ.

Τα pedelecs από την Serial 1 θα διατεθούν από αντιπροσώπους της Harley-Davidson σε όλη τη δυτική Ευρώπη, σε χώρες όπως η Αυστρία, το Βέλγιο, η Τσεχία, η Δανία, η Φινλανδία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, το Λουξεμβούργο , η Ολλανδία , η Νορβηγία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Σουηδία, η Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι τιμές για τα μοντέλα της αγοράς ξεκινούν από 3.499 € για το MOSH/CTY, το οποίο έχει αυτονομία 56 έως 168 χιλιομέτρων.

Το RUSH/CTY STEP-THRU θα λανσαριστεί στην τιμή των 4.599 € και το RUSH/CTY θα βρεθεί στην κορυφή της τιμολογιακής κλίμακας με 4.699 €.

Η τελική ταχύτητα για αυτά τα μοντέλα περιορίζεται σε 25 χλμ./ώρα.

Η H-D κάνει νέα βήματα προς την ηλεκτροκίνηση και την μικροκινητικότητα

Harley-Davidson pedelecs

Με την επέκταση της θυγατρικής της, η Harley-Davidson επεκτείνεται σε τμήματα πέρα ​​από τις παραδοσιακές βαριές μοτοσικλέτες στον τομέα της μικροκινητικότητας, των ηλεκτρικών ποδηλάτων και των pedelecs.

Το πρώτο βήμα της εταιρείας προς την ηλεκτροκίνηση πραγματοποιήθηκε με τη μορφή της ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας LiveWire, ενώ το αμέσως επόμενο είναι αυτό που μόλις σας περιγράψαμε.

Διαβάστε επίσης: Συμβουλές για καλοκαιρινές διακοπές με ηλεκτρικό ποδήλατο

«Η δυναμική, ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά eBicycle βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας επανάστασης στην κινητικότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Aaron Frank, Brand Director της Serial 1.

Harley-Davidson pedelecs

Και συνέχισε: «Η διάθεση των ηλεκτρικών ποδηλάτων της Serial 1 σε αντιπροσωπείες της Harley-Davidson σε όλη την Ευρώπη  θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην στροφή προς την επανάσταση στην ηλεκτροκίνηση και την μικροκινητικότητα.

Η Serial 1 είναι σε θέση να προσφέρει μια ασύγκριτη εμπειρία οδήγησης που έχει τις ρίζες της, στη διασκέδαση, την ελευθερία και την περιπέτεια που μπορεί κανείς αναζητήσει πάνω σε δύο τροχούς.”

abb_img