Έλον Μασκ: Ο γιος του θέλει να αλλάξει όνομα και φύλο!

Ο Έλον Μασκ είναι αντιμέτωπος με την επιλογή του γιου του να αλλάξει όνομα και φύλο, ενώ δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον πατέρα του.

Ο γιος του Έλον Μασκ έγινε 18 και επιθυμεί την αλλαγή του ονόματος του. Παράλληλα, εκτός από τη διακοπή κάθε σχέσης με τον πατέρα του, θέλει να προχωρήσει και σε αλλαγή φύλου.

Σύμφωνα με αμερικανική ιστοσελίδα, ο Ζαβιέ Μασκ έκανε αίτηση, προκειμένου να μετονομαστεί σε Βίβιαν Τζένα Γουίλσον.

Ο Έλoν Μασκ «πτωχεύει» τις Rivian και Lucid!

Αλλαγή ονόματος και φύλου

Ο γιος του Έλον Μασκ υπέβαλε αίτηση στην Κομητεία του Λος Άντζελες για την αλλαγή του ονόματος του. Παράλληλα, με την ίδια αίτηση επιθυμεί την αναγνώριση του ως γυναίκα.

Τι απαντά ο Έλoν Μασκ για την σεξουαλική παρενόχληση

Μάλιστα, το επίθετο Γουίλσον ανήκει στην μητέρα του. Ουσιαστικά, ο γιος του ιδιοκτήτη της Tesla, υποστηρίζει το δικαίωμα του στην επιλογή της «ταυτότητας φύλου». Επιπλέον στην αίτηση του αναφέρει, ότι δεν θέλει πλέον να ζει μαζί με τον Έλoν Μασκ ή να έχει την οποιαδήποτε σχέση μαζί του.

Τέλος, η ακρόαση για την αλλαγή ονόματος του Ζαβιέ Μασκ είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή.

Tesla: Ο Έλoν Μασκ απαγορεύει την τηλεργασία στο προσωπικό

Τα tweets του Έλον Μασκ

Ο Έλον Μασκ αν και δεν έχει μιλήσει ποτέ για αυτή την αλλαγή του γιού του, έχει εκφράσει την στήριξη του στην trans κοινότητα τον Δεκέμβριο του 2020. Ωστόσο, μέσα από ένα tweet του ανέφερε ότι « όλες αυτές οι αντωνυμίες είναι ένας αισθητικός εφιάλτης».

Τέλος, με αφορμή την ημέρα του πατέρα εξέφρασε την αγάπη προς τα παιδιά του μέσω ενός tweet:

 

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!