Τι απαντά ο Έλον Μασκ για την σεξουαλική παρενόχληση

Ο Έλον Μασκ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από μία αεροσυνοδό, η οποία εργαζόταν στο ιδιωτικό αεροσκάφος του δισεκατομμυριούχου.

Αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση είναι ο Έλον Μασκ. Συγκεκριμένα, στις εν λόγω κατηγορίες προχώρησε μια αεροσυνοδός, η οποία πετούσε ως πλήρωμα στο προσωπικό αεροσκάφος του ιδιοκτήτη της Tesla.

Ο Μασκ, σύμφωνα με τις κατηγορίες, ζήτησε από την αεροσυνοδό να προχωρήσουν σε ερωτική επαφή και μετά την άρνηση της, εκείνος αντιπρότεινε ένα ερωτικό μασάζ. Μάλιστα, για το ερωτικό μασάζ, της πρότεινε ως αντάλλαγμα ένα άλογο. Τους ισχυρισμούς σχετικά με το περιστατικό αναφέρει ένα φιλικό πρόσωπο της αεροσυνοδού και όχι η ίδια.

Το μπλέξιμο του Έλον Μασκ με το Twitter!

Το περιστατικό

Το 2016 η αεροσυνοδός ανήκε στο δυναμικό της SpaceX και συγκεκριμένα στο προσωπικό αεροπλάνο του Έλον Μασκ. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, μιας πτήσης προς το Λονδίνο, ο Μασκ κάλεσε την αεροσυνοδό στην καμπίνα του για ένα μασάζ σε όλο το σώμα. Πιο συγκεκριμένα, την περίμενε γυμνός, καλυπτόμενος μόνο από ένα σεντόνι.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla στη συνέχεια προσπάθησε να πείσει την αεροσυνοδό να προχωρήσουν στην τέλεση ερωτικών πράξεων. Της πρότεινε ως αντάλλαγμα, μάλιστα, την αγορά ενός αλόγου. Η αεροσυνοδός, όμως, αρνήθηκε και συνέχισε το μασάζ.

Ο Έλον Μάσκ ανησυχεί ότι θα πεθάνει και μας αποχαιρετά!

Επιπλέον, η αεροσυνοδός ισχυρίζεται πως η SpaceX της προσέφερε 250.000 δολάρια το 2018 κατά την απόλυση της για να αποσιωπήσει το γεγονός. Ακόμα, της ζήτησαν να παραιτηθεί από οποιαδήποτε περαιτέρω αξίωση. Τέλος, αίσθηση προκαλεί πως μετά την πρόσληψη της, η ίδια η SpaceX την ενθάρρυνε να πάρει την άδεια της μασέζ.

Η αντίδραση του Έλον Μασκ

Ο Έλον Μασκ μέσα από δημοσιεύσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς. Ακόμη, χαρακτήρισε την «επίθεση» ως πολιτικά υποκινούμενη.

Ο Έλον Μασκ ψάχνει χρηματοδότες και αλλάζει το Twitter

Ανέφερε, μάλιστα, ότι το σκάνδαλο ξέσπασε μετά την ανακοίνωση της στήριξης του προς τους Ρεπουμπλικάνους, αλλά και της αποκατάστασης της ελευθερίας του λόγου.

Τέλος, μέσα από τα tweets του αμφισβήτησε την αξιοπιστία της φίλης της αεροσυνοδού και την χαρακτήρισε ως μια «ακροαριστερή ακτιβίστρια» ηθοποιό στο Λος Άντζελες.

 

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!