Εμανουέλ Μακρόν: Νέα επιδότηση για ηλεκτρικά ποδήλατα!

Η επιδότηση Μακρόν για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου αγγίζει τα 4.000 ευρώ, για όσους ανταλλάξουν το αυτοκίνητο τους με ένα e-Bike.

Πιο γενναιόδωρη από ποτέ είναι η επιδότηση Μακρόν για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου προς τους Γάλλους πολίτες. Συγκεκριμένα, η επιδότηση φτάνει τα 4.000 ευρώ και αφορά όσους επιθυμούν την ανταλλαγή του ρυπογόνου αυτοκινήτου τους με ένα καινούριο e-Bike.

Το νέο «Plan lo» στοχεύει στην αύξηση του ποσοστού των πολιτών, οι οποίοι χρησιμοποιούν καθημερινά ποδήλατο, από 3% σε 9% έως το 2024.

Μακρόν: Αυτοκίνητο με 80 ευρώ το μήνα για χαμηλόμισθους

Ποιους αφορά η επιδότηση Μακρόν

Δεν είναι η πρώτη φορά που η γαλλική κυβέρνηση επιδοτεί την αγορά ηλεκτρικών ποδηλάτων. Μάλιστα, οι επιδοτήσεις της κυβέρνησης έχουν καταστήσει τη Γαλλία μία από τις χώρες με τη μεγαλύτερη χρήση ποδηλάτου στην Ευρώπη.

Η πρόσφατη επιδότηση Μακρόν και το ανώτερο ποσό των 4.000 ευρώ αφορά όλα τα μέλη των νοικοκυριών χαμηλού εισοδήματος σε συγκεκριμένες αστικές ζώνες. Παράλληλα, η επιδότηση ανεξαρτήτως εισοδήματος για την αγορά οποιουδήποτε ποδηλάτου έφτασε στη Γαλλία τα 400 ευρώ.

Ο μεγάλος ποδηλατόδρομος της Αττικής!

Εκτός της κρατικής υπάρχει και δημοτική επιδότηση

Εκτός από την επιδότηση της κυβέρνησης Μακρόν, κίνητρα για την αγορά ηλεκτρικών ποδηλάτων δίνουν και οι Δήμοι της Γαλλίας. Για παράδειγμα η δημοτική επιδότηση στο Παρίσι για την αγορά ηλεκτρικού ή απλού σπαστού ποδήλατου φτάνει τα 500 ευρώ.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!