Ένα Honda e με την… αύρα του Max Verstappen

Το Honda e αποκτά πιο δυναμική εμφάνιση και εμπνέεται από τον Ολλανδό πρωταθλητή της Formula 1, Max Verstappen.

Ακούστε το άρθρο

To Honda e είναι το νέο εγχείρημα του Old School Engineering. Αν και συνήθως ο οίκος αναδιαμορφώνει μοντέλα της Jaguar και της Mini, αυτή τη φορά ήταν η σειρά για το ηλεκτρικό της Honda. Ο Ολλανδός πρωταθλητής της F1, Max Verstappen, ήταν η έμπνευση για τις αλλαγές που κάνουν το μοντέλο πιο ξεχωριστό.

Οι προσθήκες και οι αλλαγές

Οι Ουαλοί μηχανικοί χρησιμοποίησαν τα χρώματα του μονοθέσιου της Red Bull σε συνδυασμό με την όψη ενός αγωνιστικού touring. Αρχικά, προσέθεσαν carbon στους θόλους των τροχών με στόχο μία πιο επιβλητική εμφάνιση.

Ένα Honda e με την… αύρα του Max Verstappen

Ακόμη, τοποθέτησαν αγωνιστικές ζάντες και μία πιο χαμηλή και σκληρή ανάρτηση, ώστε το πισωκίνητο ηλεκτρικό Honda να στρίβει πιο… γρήγορα. Συγχρόνως, παρατηρούμε στο εμπρός μέρος μια νέα γρίλια και στο πίσω έναν διαχύτη με μία αεροτομή τύπου «Rally». Τέλος, ο ηλεκτροκινητήρας παραμένει ο ίδιος.

Τι εστί Honda e

Το Honda e είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις των 100 kW ή των 113 kW και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 145 km/h. Παράλληλα, η επιτάχυνση 0-100 km/h πραγματοποιείται σε 8,5 δευτερόλεπτα. Τέλος, η τιμή του στην Ελλάδα ανέρχεται στα 38.740 ευρώ.

abb_img