Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο κυριολεκτικά από τα… Lidl

Στη Γερμανία, μπορείς να μισθώσεις ή να αγοράσεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο από τα... Lidl. Το όνομα του; Elaris Finn.

Στη Γερμανία, η γνωστή αλυσίδα super market Lidl, δίνει τη δυνατότητα μίσθωσης ή αγοράς ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου στους πελάτες της. Το συγκεκριμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι το Finn από την εταιρεία Elaris, το οποίο κυκλοφορεί στην Κίνα ως Dorcen E20.

H Lidl διαθέτει στο κοινό 100 Elaris Finn από τις 26 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου. Μάλιστα, στο παρελθόν πούλησαν και ορισμένα Nissan Leaf.

Το BAW Yuanbao κοστίζει λιγότερο από 5.000 ευρώ!

Να σας συστήσουμε το Elaris Finn

Το Elaris Finn είναι ένα διθέσιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο κινέζικης παραγωγής με μήκος λίγο μεγαλύτερο από τα 2,8 μέτρα. Το μοντέλο διαθέτει έναν ηλεκτρικό κινητήρα ισχύος 48 ίππων και μία μπαταρία χωρητικότητας 32 kWh. Μάλιστα, η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 115 χλμ./ώρα.

Η φόρτιση της μπαταρίας διαρκεί 1 ώρα έως το 100% σε φορτιστή 30 kW. Ακόμη, σε οικιακή πρίζα η μπαταρία φορτίζει από το 5 στο 100% εντός 5 ωρών.

Η Jidu παρουσιάζει το πρωτότυπο ROBO-01 

Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο κυριολεκτικά από τα... Lidl!

Στο εσωτερικό του Elaris Finn παρατηρούμε μια οθόνη αφής 12,3 ιντσών, vegan δερμάτινες επενδύσεις και έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων. Επιπλέον, το μοντέλο διαθέτει προβολείς LED, σύστημα κλιματισμού και ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών. Τέλος, η Elaris προσφέρει το Finn με ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέφτες και αερόσακους.

Το Lynk & Co Next Day Concept δείχνει το μέλλον

Μίσθωση ή αγορά από τα Lidl

Η παραγγελία για το Elaris Finn μπορεί να γίνει μέσω της εφαρμογής Lidl Plus. Επιπλέον, η παράδοση του αυτοκινήτου θα γίνει στο χώρο του μισθωτή ή αγοραστή.

Για να αγοράσει κάποιος το αυτοκίνητο πρέπει να πληρώσει περίπου 13.000 ευρώ. Για όποιον επιλέξει τη μίσθωση, θα πρέπει να πληρώνει 222 ευρώ το μήνα για έναν χρόνο με ανώτατο όριο τα 10.000 χιλιόμετρα.

Editorial