Ένα Tesla από την Ουκρανία έμεινε από μπαταρία

Ένα Tesla ερχόμενο από την Ουκρανία, βρώμικο και «άδειο» από μπαταρία, εντοπίστηκε σε βενζινάδικο της γειτονικής Ρουμανίας.

Ακούστε το άρθρο

Σε βενζινάδικο της Ρουμανίας, οι περαστικοί εντόπισαν ένα Tesla προερχόμενο από την Ουκρανία να «γεμίζει» τις μπαταρίες του. Πιο συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ένα «ταλαιπωρημένο» Tesla Model S να φορτίζει σε βενζινάδικο της πόλης Sibiu, στην κεντρική Ρουμανία.

Προφανώς, ο κάτοχος του αυτοκινήτου είχε διαφύγει στην γειτονική χώρα της Ουκρανίας, για να γλιτώσει από τη φρίκη του πολέμου.

Δίπλα στους Ουκρανούς η Tesla

Το ηλεκτρικό μοντέλο πιθανό να είναι μοντέλο του 2014 ή του 2015. Επιπλέον, σύμφωνα με τις πινακίδες του είναι από την Ουκρανία. Μάλιστα, οι πινακίδες δηλώνουν ότι έφτασε εκεί από την πρωτεύουσα της ταλαιπωρημένης χώρας, το Κίεβο.

Το αυτοκίνητο δεδομένου ότι έχει σταματήσει στη δεξιά λωρίδα στην οποία έχει μπλοκάρει τη κυκλοφορία, εικάζεται ότι με τα βίας έφτασε στο συγκεκριμένο βενζινάδικο. Αν δείτε προσεκτικά, υπάρχει ένα καλώδιο προέκτασης από το βενζινάδικο. Στη συνέχεια συνδέεται ένας φορτιστής σε αυτό ώστε να δώσει ρεύμα στο όχημα.

Το αυτοκίνητο της αμερικάνικης φίρμας έπαιρνε ενέργεια αλλά με αργό ρυθμό. Ωστόσο, έφυγε από το σημείο που σημαίνει ότι κατάφερε να φορτίσει και να συνεχίσει το ταξίδι του μακριά από τη δίνη του πολέμου.

Ουκρανία: Ο πόλεμος βάζει φρένο στις αλυσίδες εφοδιασμού

Ο πρώτος σταθμός Tesla στο Sibiu

Η πόλη Sibiu της Ρουμανίας απέκτησε στην πραγματικότητα τον πρώτο του σταθμό Tesla Supercharger το καλοκαίρι του 2021. Τέλος, το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο Ουκρανός οδηγός του Tesla να πήγαινε σε αυτό, καθώς ήταν το πλησιέστερο.

abb_img