Ένα Tesla με περιστρεφόμενη οθόνη (;)

Ιδιοκτήτης ενός Tesla δημοσίευσε βίντεο, με την ψηφιακή οθόνη πολυμέσων να διαθέτει δυνατότητα περιστροφής, διχάζοντας τον κόσμο.

Ακούστε το άρθρο

Άλλη μία σημαντική αναβάθμιση φαίνεται ότι προσθέτει η Tesla στα οχήματά της, με την δυνατότητα περιστροφής της ψηφιακής οθόνης.

Πιο συγκεκριμένα, ένας ιδιοκτήτης οχήματος Tesla με το όνομα Larry Li, ανέβασε βίντεο στο Twitter που δείχνει μία οθόνη σε… περιστροφή.

Tesla vs Mitsubishi: Αναμέτρηση πολλών ίππων!

Ο ιδιοκτήτης μάλιστα, διαθέτει μια επιχείρηση στο Σαν Φρανσίσκο, όπου εφαρμόζει ειδικές πατέντες στα αυτοκίνητα της αμερικάνικης φίρμας. Δηλαδή, ηλεκτρικά πορτ-μπαγκάζ, καθώς και αυτόματες χειρολαβές των θυρών για τα Model 3 και Model Υ.

Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι η λειτουργία που βλέπουμε στο βίντεο ήταν έργο του Larry Li. Ωστόσο εκείνος διέψευσε, ισχυριζόμενος ότι παρέλαβε το αυτοκίνητο στις 29 Απριλίου 2022. Και επομένως δεν προσφέρει την έκδοση λογισμικού που σχετίζεται με το αυτοκίνητο.

Μεταχειρισμένα Tesla… ακριβότερα από καινούρια!

Για τη συγκεκριμένη λειτουργία ουδεμία ανάμειξη έχει ο ίδιος, καθώς όπως αναφέρει υπεύθυνη για αυτό είναι η Tesla. Στο βίντεο τον βλέπουμε να χρησιμοποιεί το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, με κίνηση της οθόνης.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία υπάρχει σε ορισμένα μοντέλα της εταιρείας, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες αποστέλλονταν στους αγοραστές. Ωστόσο, οι περιστρεφόμενες οθόνες ουσιαστικά δεν ανήκουν στις στάνταρ εκδόσεις και είναι μια επιλογή aftermarket.

Ο Έλον Μασκ πούλησε 10 εκατομμύρια μετοχές της Tesla

Χρήσιμη για οδηγό και επιβάτη

Η περιστρεφόμενη οθόνη πολυμέσων μπορεί να παραμείνει στην κλασική της θέση. Παρέχοντας καλύτερη θέα στον οδηγό, καθώς με την περιστροφή της δεν καθρεπτίζει άλλα αντικείμενα σε περίπτωση αντηλιάς για παράδειγμα. Ή να «κοιτάζει» προς τον επιβάτη.

Επιπλέον, μπορεί να προσφέρει επιλογές όπως αναπαραγωγή βίντεο αλλά και παιχνίδια, τα οποία προφανώς θα αφορούν μόνο τους συνεπιβάτες.

Τέλος, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η εταιρεία δεν έχει αναφέρει τίποτα σχετικά με το συγκεκριμένο tweet. Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία την απάντηση της Tesla ή του Έλον Μάσκ.

abb_img