Το Hummer E-Bike έχει κίνηση και στους 2 τροχούς

Το Hummer E-Bike είναι το ηλεκτρικό ποδήλατο της GMC, το οποίο εμπνεύστηκε από το επίσης ηλεκτρικό Hummer EV.

Το νέο της ηλεκτρικό ποδήλατο Hummer E-Bike παρουσίασε η GMC. Μάλιστα, για την παραγωγή του συγκεκριμένου ποδηλάτου η εταιρεία προχώρησε σε συνεργασία με την Recon Power Bikes. Το ηλεκτρικό ποδήλατο, διαθέτει εντυπωσιακές προδιαγραφές και προσφέρει το σύστημα AWD (All-Wheel Drive), το οποίο δίνει κίνηση και στους 2 τροχούς.

GMC Hummer EV: Πιο γρήγορο ακόμη και από supercars!

Τα χαρακτηριστικά του Hummer E-Bike

Η GMC άντλησε την έμπνευση της για τη δημιουργία του Hummer E-Bike από το Hummer EV. Μάλιστα, το ηλεκτρικό ποδήλατο κυκλοφορεί με 2 ηλεκτρικούς κινητήρες 750W, έναν σε κάθε άξονα, η συνδυαστική ισχύ των οποίων αγγίζει τα 2,4 kW και τα 160 Nm ροπής. Επιπλέον, η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 48 χλμ./ώρα.

Παράλληλα, το Hummer E-Bike προσφέρει 3 διαφορετικά mode λειτουργίας. Το «Cruise» mode προσφέρει κίνηση στον πίσω τροχό και ταυτόχρονα οικονομία ισχύος. Ακόμη, η λειτουργία «Traction» μεταδίδει την κίνηση στον εμπρός τροχό και είναι ιδανική για την οδήγηση σε τερέν και πάγο. Τέλος, η λειτουργία «Adrenaline» μεταδίδει την κίνηση και στους 2 τροχούς.

To Hummer EV τελικά δεν είναι και τόσο… οικολογικό

Το Hummer E-Bike έχει κίνηση και στους 2 τροχούς

Παράλληλα, το Hummer E-Bike είναι διαθέσιμο με μία μπαταρία 48V17,5Ah. Μάλιστα, υπάρχει και η δυνατότητα αναβάθμισης της στα 21Ah. Η εν λόγω μπαταρία προσφέρει αυτονομία μεταξύ 64 και 80 χιλιομέτρων ανάλογα με το mode λειτουργίας.

Η εξέλιξη του GMC Hummer σε ηλεκτρικό όχημα

Επιπλέον, στο ποδήλατο συναντάμε φτερά στους τροχούς, μπροστινό φωτιστικό σώμα αλλά και πίσω σχάρα. Ακόμη, διαθέτει 4πίστονα υδραυλικά φρένα, ρυθμιζόμενη μπροστινή αεροτομή και μία άνετη σέλα της Velo. Τέλος, το σύστημα μετάδοσης κίνησης από τη Shimano έχει 8 ταχύτητες.

Αν παραγγείλεις ένα Hummer EV σήμερα θα το έχεις σε… 17,5 χρόνια!

Η συνεργασία με τη Recon Power Bikes

Η GMC ήθελε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο στιβαρό στην όψη και ανθεκτικό στην πράξη και για αυτό τον λόγο επέλεξε τη Recon Power Bikes. Για την ιστορία, η Recon δημιουργεί οχήματα για τον αμερικανικό στρατό και κρατικές υπηρεσίες.

Η τιμή του Hummer EV ξεκινά από τα 4.000 δολάρια και η GMC προγραμματίζει τις πρώτες παραδόσεις πριν το τέλος του 2022.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!