Έτοιμοι για την ΕΚΟ Super Special Stage του Ράλλυ Ακρόπολις;

Η υπερειδική του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στην Πλατεία Νερού, είναι έτοιμη να υποδεχθεί αγωνιζόμενους και θεατές για τον κορυφαίο αγώνα.

Το 2021 η αρχή έγινε με την «Πλατεία Συντάγματος», η συνέχεια δόθηκε με το υπερθέαμα του «ΟΑΚΑ». Ωστόσο, φέτος στη διοργάνωση τη σκυτάλη για την υπερειδική παίρνει η «Πλατεία Νερού». Μάλιστα, η υπερειδική είναι ήδη έτοιμη για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, σε ένα θέαμα με φόντο την ελληνική θάλασσα. Το ραντεβού είναι την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στις 19:05, με την εικόνα της Ελλάδας να ταξιδεύει σε 150 χώρες παγκοσμίως.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Διαθέσιμο το πρόγραμμα του αγώνα

Ειδικότερα, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα μπαίνουν ανά ένα στη μήκους 1,48 χιλιομέτρων διαδρομή. Επιπλέον, για τους θεατές που θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο χώρο της υπερειδικής διαδρομής και βέβαια για όσους επιλέξουν τις διακεκριμένες θέσεις (εισιτήρια στο www.viva.gr), θα αποτελέσει θέαμα διάρκειας περίπου 2,5 ωρών.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Η ασφάλεια πάνω από όλα!

Προετοιμαστείτε για την ΕΚΟ Super Special Stage του Ράλλυ Ακρόπολις

Οδηγίες πρόσβασης στην υπερειδική του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Για την απρόσκοπτη προσέλευση όλων στην ΕΚΟ Super Special Stage, η διοργάνωση προτείνει την προσέγγιση της περιοχής με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ειδικότερα, μέσω των γραμμών του Τραμ προς «Δέλτα Φαλήρου» και «Αγία Σκέπη». Ωστόσο, με την απαγόρευση της στάθμευσης στην περιοχή της υπερειδικής διαδρομής, δεν θα υπάρχει πρόσβαση με αυτοκίνητο.

Σε όλες τις προσβάσεις θεατών θα υπάρχουν άνθρωποι της διοργάνωσης, δίνοντας πληροφορίες προς τα σημεία θεατών. Παράλληλα, από νωρίς το μεσημέρι θα είναι σε λειτουργία το Rally Village του αγώνα, στο χώρο της Εσπλανάδας. Ειδικότερα, μιλάμε για τον πεζόδρομο που οδηγεί στη Μαρίνα Φαλήρου από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στην Πλατεία Νερού η υπερειδική του Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Στις 18:00, η Πλατεία Νερού θα «γεμίσει» από τους ήχους του Athens DeeJay 95.2, με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο στα deck. Στις 18:30, οι Sebastien Ogier και Jonne Halttunen για λογαριασμό της Τoyota Gazoo Racing, Thierry Neuville και Dani Sordo για την Hyundai Shell Mobis και Ott Tanak και Jordan Serderidis για την M-Sport Ford, θα δώσουν «ανοιχτή» συνέντευξη Τύπου, από το κέντρο της Πλατείας, μπροστά στο κοινό. Τέλος, μετά τις 19:00, η Πλατεία Νερού θα γεμίσει με τους πρώτους αγωνιστικούς ήχους του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023.

Editorial