Έτσι… θα είναι η διάδοχος της Lamborghini Aventador!

Η DMC σχεδιάζει και αποκαλύπτει τη διάδοχο της Lamborghini Aventador, με σχετικές φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Ακούστε το άρθρο

Η αντικαταστάτρια της Lamborghini Aventador δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα, ωστόσο κυκλοφόρησε ένα render που μας δείχνει πώς θα είναι το ιταλικό μοντέλο. Υπεύθυνη για το render είναι η DMC, η οποία με βάση διάφορες κατασκοπευτικές φωτογραφίες και ιδέες από άλλα μοντέλα της μάρκας, σχεδίασε την επόμενη Aventador.

Το μοντέλο θυμίζει εκ πρώτης όψεως τη Lamborghini Sian FKP 37. Μάλιστα, έχει πολλές λεπτομέρειες από το πρωτότυπο που έκανε την πρώτη του εμφάνιση πριν από 11 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, έχει πάρει από τη Sian τους προβολείς σε σχήμα Υ, το κούμπωμα στο καπό, ενώ ξεχωρίζει και η μεγάλη εισαγωγή αέρα στο μπροστά μέρος.

Προφανώς και υπάρχουν διαφορές με το αρχικό μοντέλο, καθώς οι φωτογραφίες κρύβουν πολλά από τα χαρακτηριστικά του. Για παράδειγμα, στο πίσω μέρος οι σχεδιαστές της DMC έχουν τοποθετήσει τέσσερις εξατμίσεις και έχουν αφαιρέσει τα έξι μεμονωμένα πίσω φώτα της Sian.

Ιδού οι 2 πρώτες Lamborghini Countach LPI 800-4

Με υβριδικό… V12 κινητήρα η Lamborghini Aventador

Η νέα Aventador θα διαθέτει έναν εξελιγμένο V12 κινητήρα, με Plug-in Hybrid… υποβοήθηση. Σύμφωνα με φήμες ο ήχος θα είναι φυσικός, ακολουθώντας την παραδοσιακή φιλοσοφία της Lamborghini.

Η επόμενη Lamborghini Huracan θα είναι υβριδική!

Επιπλέον, σύμφωνα με τα λεγόμενα του διευθύνοντα σύμβουλου της εταιρείας, Stephan Winkelmann, το μελλοντικό hypercar θα έχει όντως κοινά τεχνικά χαρακτηριστικά με την Sian FKP 37. Ωστόσο, θα είναι εντελώς διαφορετικό μοντέλο με κίνηση σε όλους τους τροχούς και βελτιωμένη αεροδυναμική.

Τέλος, η ιταλική μάρκα πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον εξηλεκτρισμό της. Από το 2023 όλα τα νέα της μοντέλα θα είναι υβριδικά. Το πρώτο ηλεκτρικό της εταιρείας θα κυκλοφορήσει όπως όλα δείχνουν το 2028.

abb_img