Daytona Versus 125e: Είναι ωραίο και συμφέρει!

Οικονομική οδήγηση, ασφάλεια λόγω των μεγάλων τροχών και πολύ προσιτή τιμή. Το Daytona Versus 125e είναι ιδανικό για την πόλη!

To Daytona Best Electric Versus 125e ανατρέπει τα δεδομένα, προσφέροντας ό,τι χρειάζεται ο καταναλωτής από ένα scooter αστικής μετακίνησης. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει εντυπωσιακή μείωση στο καθημερινό κόστος μετακίνησης και στα έξοδα συντήρησης. Παράλληλα, ικανοποιεί όλες τις σύγχρονές απαιτήσεις για την κίνηση στην πόλη, διατηρώντας την ποιότητα και τις δυνατότητές του.

Σχεδιαστικά, το Versus 125e φανερώνει τον σπορ χαρακτήρα του, έχοντας επιθετικές γραμμές και αιχμηρό σχήμα. Τα LED φώτα ημέρας, του προσδίδουν μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή όψη, όπως επίσης και τα πίσω LED φώτα.

Daytona Best Electric: Με στυλ και επιδόσεις που ξεχωρίζουν!

Με φουλ άνεση και ασφάλεια

Διαθέτει επίσης, μία κομψή LED οθόνη οργάνων, η οποία προβάλλει όλες τις απαραίτητες ενδείξεις. Η κατανομή των πληροφοριών συμβάλλει στην άμεση ενημέρωση του αναβάτη.

Να σημειώσουμε ότι ο στάνταρ εξοπλισμό του Versus 125e περιλαμβάνει τα εξής:

  • Διπλή θύρα φόρτισης USB
  • Κεντρικό και πλαϊνό σταντ
  • Χειρολαβές με ενσωματωμένη σχάρα
  • Λειτουργία όπισθεν για μεγαλύτερη ευκολία στους ελιγμούς

Η άνεση είναι σίγουρη στο Versus 125e, τόσο για τον αναβάτη όσο και για τον συνεπιβάτη. Σε αυτό συμβάλλει η ευρύχωρη διπλή σέλα και το επίπεδο πάτωμα. Ακόμα, το όχημα είναι πολύ σταθερό χάρη στους μεγάλους τροχούς (16 ίντσες μπροστά και 14 πίσω). Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και πίσω δύο αμορτισέρ, ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου.

Η νέα Daytona Diva 125e γοητεύει και… «ηλεκτρίζει»

Εντυπωσιακά οικονομικό το Daytona Versus 125e

Ο κινητήρας του είναι στον πίσω τροχό. Ωστόσο, στα περισσότερα ηλεκτρικά scooters τον συναντάμε στην αριστερή πλευρά του ψαλιδιού. Αυτό αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των κινητήρων που παράλληλα έχουν και το ρόλο της ζάντας του οχήματος.

Επιπλέον, χάρη στο σύστημα μετάδοσης κίνησης, απαιτείται λιγότερη ενέργεια κατά την εκκίνηση του οχήματος. Συνεπώς, προκαλείται μικρότερη φθορά της μπαταρίας με την πάροδο του χρόνου.

Η ισχύς του είναι 3600W ή αλλιώς περίπου 5 ίπποι, με τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 42,5 Nm. Αυτή η απόδοση επιτρέπει δυνατότητα ανάβασης με κλίση μέχρι και 15%. Η κατανάλωση σε ρεύμα παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, δηλαδή 2,8 kWh ανά 100 χιλιόμετρα.

Η Γκοργκόλης Α.Ε. ηλεκτρίζει την «Urban Mobility 2022»

Τις μπαταρίες τις παίρνεις και στο σπίτι σου

Διαθέτει δύο αποσπώμενες μπαταρίες 72V-21Ah, με την κάθε μία να ζυγίζει 11 κιλά. Παρά το γεγονός όμως της ύπαρξης δύο μπαταριών, η έξυπνη διάταξή τους, δίνει τη δυνατότητα για αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα. Ο φορτιστής 10Α του Versus 125e μπορεί να φορτίσει πλήρως τη μία μπαταρία 21Ah σε μόλις 2,5 ώρες και περίπου 5 ώρες και τις δύο.

Ειδικότερα, οι μπαταρίες προσφέρουν περίπου 1.100 κύκλους φόρτισης και έχουν 6 συστήματα ασφαλούς λειτουργίας, τα οποία διασφαλίζουν τη μακροζωία και την αξιοπιστία του.

  • Προστασία υπερφόρτισης
  • Προστασία αποφόρτισης
  • Προστασία υπερέντασης
  • Προστασία βραχυκυκλώματος
  • Θερμική προστασία

Τέλος, για την οδήγηση του Versus 125e αρκεί μόνο δίπλωμα αυτοκινήτου, υπό προϋποθέσεις, ενώ η τιμή είναι 3.190 ευρώ. Επωφελείται από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», με την τελική του τιμή να διαμορφώνεται στα 2.118 ευρώ. Το Versus 125e είναι διαθέσιμο στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., καθώς και στην πλατφόρμα www.onlineorder.gorgolis.gr για αγορά από το σπίτι μέσω πιστωτικής κάρτας.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!