Η Alfa Romeo Tonale ταξιδεύει στο Αιγαίο με τον σχεδιαστή της!

Η Alfa Romeo Tonale ταξίδεψε στα ελληνικά νησιά και την απολαμβάνουμε μέσα από τις φωτογραφίες του σχεδιαστή της, κ. Αλέξανδρου Λιώκη.

Κάτω από το φως του ελληνικού καλοκαιριού φωτογράφισε την Tonale, ο Lead Exterior Designer της Alfa Romeo, κ. Αλέξανδρος Λιώκης. Μάλιστα, οι φωτογραφίες του κ. Λιώκη απεικονίζουν την Tonale στην Αττική, τις Κυκλάδες και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Η Alfa Romeo Tonale στα νησιά του Αιγαίου

Η σχεδίαση της Alfa Romeo Tonale απορρίπτει κάθε περιττό στοιχείο. Ουσιαστικά, επιβάλλει την παρουσία της μέσω κομψών και δυναμικών λεπτομερειών και εστιάζει στους όγκους και τις αναλογίες. Επιπλέον, τις εν λόγω επιφάνειες αναδεικνύει το φως.

Προφανώς, με βάση τα παραπάνω, ο σχεδιαστής Αλέξανδρος Λιώκης επέλεξε το ελληνικό καλοκαιρινό φως για τη φωτογράφιση του μοντέλου. Προφανώς, ξέρει την Tonale καλύτερα από τον καθένα, αφού είχε κατά μεγάλο βαθμό την ευθύνη για την εξωτερική σχεδίαση της.

Η Alfa Romeo προτείνει απολαυστικές διαδρομές!

Το χρώμα Verde Montreal

Το χρώμα της Tonale, η οποία ταξίδεψε στα ελληνικά νησιά, είναι το Verde Montreal. Μάλιστα, το συγκεκριμένο χρώμα αντλεί την έμπνευση του από το θρυλικό πρωτότυπο Montreal που είδαμε στη διεθνή έκθεση της ομώνυμης πόλης του Καναδά το 1967.

Στην Ελλάδα και επίσημα η νέα Alfa Romeo Tonale!

Ο σχεδιαστής της Tonale, κ. Αλέξανδρος Λιώκης, δήλωσε σχετικά:

«Τη σχεδίαση της Tonale επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό οι κλασσικές αναλογίες και οι αρχές που γνωρίζουμε από την αρχαία Ελλάδα και τον Ελληνορωμαϊκό πολιτισμό. Για αυτό το λόγο το φως παίζει ακόμα σημαντικότερο ρόλο. Για ένα αυτοκίνητο, δηλαδή, η τοποθέτηση και ακόμα περισσότερο η κίνηση στον εξωτερικό χώρο αποτελεί το απόλυτο πεδίο κρίσης για τη σχεδίασή του.

H Alfa Romeo Giulia ασπάζεται τον «ηλεκτρισμό»

Είμαι χαρούμενος και ταυτόχρονα συγκινημένος που έχω την ευκαιρία για πρώτη φορά να δω και να φωτογραφίσω την Tonale κάτω από το φως του Ελληνικού καλοκαιριού. Είναι ένα φως που αποτελεί πρόκληση για κάθε φωτογράφο, αλλά σε συνδυασμό με την υπέροχη φύση δημιουργεί απίστευτες εικόνες. Είναι πολύ όμορφο, λοιπόν, που η Tonale ταίριαξε απόλυτα σε αυτό το ξεχωριστό σκηνικό».

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!