Η Faraday Future ετοιμάζεται να ενισχύσει την παραγωγή και τις πωλήσεις στις ΗΠΑ

Η αμερικανική/κινεζική startup Faraday Future ετοιμάζεται να ενισχύσει την παραγωγή και τις πωλήσεις στις ΗΠΑ.

Μια συνεργασία με τον πάροχο εγκατάστασης Qmerit θα βοηθήσει στην υποδομή φόρτισης, ενώ η Faraday σχεδιάζει να επεκτείνει σημαντικά και το εργατικό της δυναμικό.

Διαβάστε επίσης: Η ασύρματη λύση φόρτισης EV για αυτοκινητόδρομους στην Ιντιάνα των ΗΠΑ

Η συνεργασία της Faraday με την Qmerit αποσκοπεί στην “υποστήριξη μελλοντικών οδηγών  που θα χρειάζονται φόρτιση στο σπίτι καθώς και άλλες μελλοντικές εγκαταστάσεις που θα σχετίζονται με την ενέργεια”.

Το δίκτυο πιστοποιημένων ηλεκτρικών εγκαταστάσεων για φόρτιση EV

Faraday Future

Η Qmerit περιγράφει τον εαυτό της ως ηγέτη στον μετασχηματισμό της πράσινης ενέργειας με το μεγαλύτερο εθνικό δίκτυο πιστοποιημένων ηλεκτρικών εγκαταστάσεων για φόρτιση EV και στοχεύει στο να φροντίσει για την πλήρη διαδικασία εγκατάστασης φόρτισης στο σπίτι.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Faraday Future για να παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες εγκατάστασης στους οδηγούς, αξιοποιώντας το τεράστιο δίκτυό μας σε ολόκληρη τη χώρα“, δήλωσε ο Ken Sapp Qmerit SVP, Business Development και συνέχισε λέγοντας “Η Qmerit έχει εγκαταστήσει με επιτυχία χιλιάδες φορτιστές EV σε σπίτια και έχει θέσει τα δεδομένα για το βιομηχανικό πρότυπο σε εθνικό επίπεδο.”

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Faraday Future, Brian Krolicki, διορίστηκε πρόεδρος για το νεοσύστατο διοικητικό συμβούλιο της FF, το οποίο περιλαμβάνει σήμερα τους CEO Carsten Breitfeld, Brian Krolicki, Matthias Aydt, Edwin Goh, Lee Liu, Sue Swenson, Jordan Vogel, Scott Vogel και Bob Ye Το. Το διοικητικό συμβούλιο σχηματίστηκε μόλις στις 21 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης:  Η Siemens θα κατασκευάσει 1 εκατομμύριο φορτιστές EV για τις ΗΠΑ έως το 2025

Ο Brian Krolicki λέγεται ότι είναι «βετεράνος της ιδιωτικής τραπεζικής βιομηχανίας και των χρηματοοικονομικών», αφού ξεκίνησε την καριέρα του στη Wall Street και μάλιστα υπηρέτησε ως ταμίας για την πολιτεία της Νεβάδα των ΗΠΑ.

Είναι τιμή μου που η FF, μαζί με το αξιότιμο Διοικητικό Συμβούλιο, μου ανέθεσαν να βοηθήσω να καθοδηγήσω την FF σε αυτή τη συναρπαστική και κομβική περίοδο της εταιρείας”, δήλωσε ο Brian Krolicki. «Είμαστε όλοι υπεύθυνοι στο να βοηθήσουμε την FF να παραδώσει το FF 91 στην αγορά έγκαιρα μέσα στο επόμενο έτος».

Η επερχόμενη ανάπτυξη της Faraday Future 

Faraday Future

Τέλος, η Faraday Future σχεδιάζει να αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των εργαζομένων της μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Το προσωπικό πρέπει να αυξηθεί προκειμένου η εταιρεία να είναι προετοιμασμένη για την κυκλοφορία του ηλεκτρικού οχήματος FF 91 το 2022.

«Ανυπομονούμε να προσθέσουμε δημιουργικούς ανθρώπους στην ταχέως αναπτυσσόμενη ομάδα μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Faraday Future Carsten Breitfeld. «Έχουμε πλέον τη δυνατότητα να αυξήσουμε σημαντικά το προσωπικό της εταιρείας μας με εργαζόμενους παθιασμένους με την αυτοκινητοβιομηχανία και το μέλλον της ηλεκτρικής κινητικότητας».

abb_img
spot_img