Η Bafang T&D ενώνει τον ουρανό με τη γη!

Η κινέζικη εταιρεία Bafang επεκτείνεται στην κατασκευή ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, λανσάροντας τη νέα Bafang T&D.

Ακούστε το άρθρο

H Bafang T&D είναι η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της κινέζικης Bafang, η οποία είναι περισσότερο γνωστή για τα εξαρτήματα ηλεκτρικών ποδηλάτων που παράγει. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία παράγει ηλεκτρικούς κινητήρες, μπαταρίες κλπ., τα οποία προορίζονται για ηλεκτρικά ποδήλατα.

Πρόσφατα, η εταιρεία με έδρα την πόλη Suzhou της Κίνας, έκανε το άλμα στον κλάδο των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών και παρουσίασε την T&D. Να σημειώσουμε ότι η ονομασία του εν λόγω μοντέλου προέρχεται από τους κινεζικούς χαρακτήρες «tian» και «di». Δηλαδή Ουρανός και Γη.

To BMW CE 04 Vagabund Moto Concept πάει… παραλία!

«Το T&D είναι μια εξέλιξη της προσφοράς ηλεκτρικών συστημάτων κίνησης της Bafang, εστιασμένη στη σφαίρα των ηλεκτρονικών μοτοσυκλετών. Μετά από 20 χρόνια στον κλάδο της ποδηλασίας, η Bafang παραμένει μια επωνυμία αφοσιωμένη στην παροχή καινοτόμων τεχνολογιών και μοναδικών εμπειριών οδήγησης – η T&D αντιπροσωπεύει ένα σίγουρο βήμα προς νέες ευκαιρίες και λύσεις πράσινης μετακίνησης», τόνισαν οι άνθρωποι της Bafang T&D.

Τα δέματα στην Κένυα πάνε με… Ecobodaa Umeme 3000!

Τα συστήματα μετάδοσης κίνησης της Bafang T&D

Μαζί με την ανακοίνωση της για το νέο μοντέλο, η εταιρεία παρουσίασε τα πρώτα συστήματα μετάδοσης κίνησης της T&D. Ειδικότερα, το FE01 (Storm) Off-Road Drive System προσφέρει μέγιστη ισχύ 60 kW (80 ίππους) και 125 Nm ροπής. Επιπλέον, θα έχει δυνατότητα ανόδου σε κλίσεις έως και 60%.

Τέλος, το νέο LI01 (Forest) City Commuting Drive System προσφέρει ακόμα υψηλότερη ροπή 240 Nm και τελική ταχύτητα 80 χλμ./ώρα. Το σύστημα χρησιμοποιεί μια μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 72V 50Ah.

Zero SR-X: Η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα του μέλλοντος

Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Bafang, Sunny He, δήλωσε:

«Ως ομάδα, εκτιμούμε ειλικρινά την αρμονική συνύπαρξη της φύσης και της ανθρωπότητας και έχουμε πλήρη επίγνωση της φυσικής ζήτησης για βιώσιμα και έξυπνα προϊόντα για το κοινό μας μέλλον. Ένας τρόπος για την επίτευξη αυτής της συνύπαρξης είναι να ακολουθήσουμε τον φυσικό ρυθμό των πραγμάτων. Η ώρα των ηλεκτρονικών μοτοσυκλετών έχει φτάσει πραγματικά, η ώρα είναι ώριμη για πράσινο».

abb_img