Η DMC αναβαθμίζει την Lamborghini Revuelto

Παρά το γεγονός ότι η Lamborghini Revuelto αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ο βελτιωτικός οίκος της DMC έκανε το θαύμα του.

Η DMC είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα τη Γερμανία, ο οποίος έχει ως κύριο στόχο τη βελτίωση πολυτελών οχημάτων. Μάλιστα, κάποιες από τις εταιρείες με τις οποίες συνήθως ασχολείται, είναι η Lamborghini, η Ferrari και η McLaren. Μάλιστα, προσφέρει επιλογές εξατομίκευσης, τόσο για το εξωτερικό όσο και για το εσωτερικών των εξωτικών supercars. Το έτος ίδρυσης της DMC είναι το 2009, ενώ η επέκταση της έγινε εξαιρετικά γρήγορα στο Χονγκ Κονγκ, καθώς και στη Μέση Ανατολή.

Αυτή την φορά, η εταιρεία έβαλε στο στόχαστρο την Lamborghini Revuelto, ένα πρόσφατο supercar το οποίο εισήλθε στην εξηλεκτρισμένη εποχή. Πιο συγκεκριμένα, η DMC κατασκεύασε 2 ξεχωριστά body kits, με την ονομασία «Molto Veloce» και «Schumacher», αντίστοιχα. Αυτά αποσκοπούν κυρίως στην βελτίωση της αεροδυναμικής απόδοσης του ιταλικού μοντέλου, προσδίδοντάς του παράλληλα ακόμη πιο «αθλητική» εμφάνιση.

Lamborghini Revuelto: Ντεμπούτο σε μία εξηλεκτρισμένη εποχή

Η DMC αναβαθμίζει την Lamborghini Revuelto

Η νέα Lamborghini Revuelto διαθέτει έναν V12 κινητήρα βενζίνης 6,5 λίτρων, ο οποίος ζυγίζει 218 κιλά. Επιπλέον, το μηχανικό σύνολο αποδίδει 825 ίππους και 725 Nm ροπής, με δυνατότητα λειτουργίας έως τις 9.500 στροφές/λεπτό.

Παράλληλα, αισθητή την παρουσία τους κάνουν και 3 ηλεκτροκινητήρες, 2 στον εμπρός άξονα και 1 ενσωματωμένος στην μετάδοση. Μάλιστα, κάθε ένα από τα εμπρός ηλεκτρικά μοτέρ αποδίδει 350 Nm ροπής επιπλέον. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η συνολική ιπποδύναμη της μονάδας ισχύος να «αγγίζει» τους 1.015 ίππους.

Lamborghini Purixta Concept: Η σχεδίαση στο επίκεντρο!

Τι προσφέρουν τα body kits της DMC στην Lamborghini Revuelto;

Αρχικά, στο εμπρός τμήμα των 2 αυτοκινήτων συναντάμε ανθρακονημάτινα αεροδυναμικά βοηθήματα, τα οποία περιλαμβάνουν και ένα νέο splitter. Επιπλέον, ξεχωρίζουν οι νέοι αεραγωγοί στα φτερά, καθώς και τα πλαϊνά πτερύγια στις άκρες του προφυλακτήρα. Στο πλάι, η εταιρεία επέλεξε νέα πτερύγια από ανθρακόνημα, τα οποία εδρεύουν ακριβώς πίσω από τους μπροστά θόλους.

Στο πίσω μέρος, οι επεμβάσεις είναι εκτενέστερες, με τη βασική αλλαγή να εντοπίζεται στο πίσω προφυλακτήρα, ο οποίος πλέον διαθέτει τμήματα από ανθρακόνημα. Αντίστοιχα, νέος είναι και ο διαχύτης, καθώς και το τούνελ που καταλήγει σε αυτόν. Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί η ευμεγέθης και υψηλή αεροτομή του κιτ «Schumacher», προσδίδοντας μία αγωνιστική εικόνα στο μοντέλο.

Μία Lamborghini Huracan καταδιώκει το… μέλλον!

Η DMC αναβαθμίζει την Lamborghini Revuelto

Σε κάθε περίπτωση, το κόστος απόκτησης κάθε κιτ παραμένει αρκετά υψηλό. Όμως, η εταιρεία δίνει την δυνατότητα επιλογής επιμέρους τμημάτων, ανάλογα τις απαιτήσεις. Σύμφωνα με τον κατάλογο της DMC, τα 2 κιτ κοστίζουν ολοκληρωμένα έως και 49.990 δολάρια.

Μάλιστα, μόνο για την πίσω αεροτομή της έκδοσης «Schumacher», ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό έως 17.990 δολάρια. Βέβαια, οι ιδιοκτήτες της Lamborghini Revuelto δεν θα προβληματιστούν με τα εν λόγω ποσά για την αναβάθμιση του αυτοκινήτου τους…

Editorial