Η DS ετοιμάζει νέο μεγάλο SUV!

Ένα μεγάλο premium SUV είναι το νέο εγχείρημα της DS και η γαλλική φίρμα θα το παρουσιάσει μέχρι το τέλος του 2024.

Η DS ετοιμάζει ένα μεγάλο, premium και αμιγώς ηλεκτρικό SUV, το οποίο θα το λανσάρει μέχρι το τέλος του 2024. Μάλιστα, η γαλλική φίρμα αντλεί την έμπνευση της για το νέο μοντέλο από το πρωτότυπο AERO Sport Lounge.

Επιπλέον, η DS θα τοποθετήσει το νέο μοντέλο στην κορυφή της γκάμας των SUV πάνω από το DS 7. Επομένως, με αυτή την κίνηση η γκάμα της μάρκας φτάνει τα 5 μοντέλα μαζί με τα DS 3, DS 4, DS 7 και DS 9. 

H DS Automobiles «ηλεκτρίζει» το Παρίσι

Μεγάλο SUV με αέρα DS Aero Sport Lounge 

Το νέο SUV της DS θα θυμίζει το concept Aero Sport Lounge, το οποίο είδαμε στις αρχές του 2020. Ωστόσο, το νέο μοντέλο της μάρκας θα είναι μικρότερο και το μήκος του δεν θα ξεπερνά τα 5 μέτρα.

Αν και δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες, το μοντέλο θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό και η αυτονομία του θα αγγίζει τα 700 χιλιόμετρα. Μάλιστα, θα κυκλοφορεί με μία εξελιγμένη έκδοση της μπαταρίας του DS 3.  

Το ανανεωμένο DS 3 έχει και μεγαλύτερη αυτονομία!

Πλησιάζει και το ηλεκτρικό DS 4 

Παράλληλα, με το νέο SUV της DS θα δούμε και την κυκλοφορία του αμιγώς ηλεκτρικού DS 4. Ουσιαστικά, η φίρμα παραμένει πιστή στη δέσμευση της για παραγωγή αποκλειστικά ηλεκτρικών μοντέλων από το 2024 και μετά.

Μάλιστα, η εταιρεία στοχεύει στην προσέγγιση των υποψήφιων αγοραστών μέσω της ηλεκτροκίνησης. Κάτι τέτοιο είναι δύσκολο για μάρκες, οι οποίες στήριξαν την εμπορική τους πορεία σε μοντέλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης. 

Και το DS 4 θα βρίσκεται στη φετινή ΔΕΘ!

Η CEO της DS, Beatrice Foucher, δήλωσε: 

«Αυτό είναι το όφελος του να μην είσαι τόσο γνωστή μάρκα. Μπορούμε να αποκτήσουμε πελάτες μέσω της ηλεκτροκίνησης. Αυτό έκανε η Tesla. Μπορούμε να δημιουργήσουμε τη δική μας ιστορία. Για αυτό το λόγο είμαστε η πρώτη μάρκα της Stellantis που θα παρουσιάσει τη νέα μπαταρία και το νέο κινητήριο σύνολο στο DS 4, ώστε να είμαστε σε ηγετική θέση».

abb_img
spot_img