Η Ελληνική Αστυνομία παραλαμβάνει κινέζικες μοτοσικλέτες!

Η Ελληνική Αστυνομία προσθέτει στο στόλο της 20 κινέζικες μοτοσικλέτες CFMOTO, οι οποίες θα συμβάλλουν στην ενίσχυση του έργου της.

Η Ελληνική Αστυνομία ενισχύει την επιχειρησιακή της ικανότητα και θα παραλάβει 20 νέες μοτοσυκλέτες. Αν όχι όλες, σίγουρα ένα μέρος από αυτές θα είναι της εταιρείας CFMOTO. Μάλιστα, τις νέες μοτοσικλέτες θα παραλάβει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την απόφαση για την ενίσχυση της συγκεκριμένης διεύθυνσης έλαβε ο Περιφερειάρχης κ. Χρήστος Μέτιος. Επί της ουσίας, ο Περιφερειάρχης αύξησε τους πόρους, τους οποίους διαθέτει η Περιφέρεια από το ΕΣΠΑ για τον εξοπλισμό των υπηρεσιών της Αστυνομίας.

Το Ecocar City ως… περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας

Η Ελληνική Αστυνομία λέει ναι στις μοτοσικλέτες CFMOTO 

Η Ελληνική Αστυνομία θα παραλάβει τις μοτοσικλέτες CFMOTO 650MT. Οι συγκεκριμένες μοτοσικλέτες διαθέτουν έναν κινητήρα δυο κυλίνδρων με απόδοση 61 ίππων και 62 Nm ροπής. Επιπλέον, οι μοτοσικλέτες θα διαθέτουν τα απαραίτητα εξαρτήματα και περιφερειακά, τα οποία είναι απαραίτητα για μια μοτοσικλέτα της ΕΛ.ΑΣ

Προφανώς αναφερόμαστε στα προστατευτικά κάγκελα, στον φάρο στο πίσω μέρος και τα παλλόμενα μπροστινά φώτα. Ακόμη, θα δούμε και τα διακριτικά σήματα της ΕΛ.ΑΣ στο σώμα τους. 

Οδική ασφάλεια: Ενημέρωση μαθητών από την ΕΛ.ΑΣ!

Τέλος, οι νέες μοτοσικλέτες θα ενταχθούν στον στόλο της Αστυνομίας μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Η Περιφέρεια στοχεύει με αυτή την κίνηση στη μείωση, την πρόληψη και την αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. 

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!