Η επόμενη Ford Mustang Mach-E θα είναι και Coupe

Σε Forum φίλων της Ford Mustang Mach-E, κυκλοφόρησαν φήμες για την δεύτερη γενιά της, η οποία θα περιλαμβάνει και Coupe έκδοση.

Ακούστε το άρθρο

Η Ford Mustang Mach-E πραγματοποιεί εξαιρετική εμπορική πορεία και η Ford σχεδιάζει ήδη την δεύτερη γενιά του αμιγώς ηλεκτρικού SUV. Πιο συγκεκριμένα, φήμες από την Αμερική κάνουν λόγο για την έλευση της δεύτερης γενιάς της Mustang Mach-E τα επόμενα χρόνια, κρύβοντας και μία έκπληξη.

Η αναφορά για τη νέα γενιά έγινε στο Forum Mach-E Club, με στοιχεία από το AutoForecast Solutions. Ειδικότερα, η δεύτερη γενιά του ηλεκτρικού SUV θα κάνει την εμφάνισή της το 2026, ενώ ανάμεσα στις διαθέσιμες εκδόσεις της θα υπάρχει και μία Coupe.

Test Drive || Ford Mustang Mach-E 351 PS: Mustang για πάντα!

Από το 2026 διαθέσιμη η Mustang Mach-E coupe

Από την πλευρά της, η Ford δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι από τα παραπάνω. Ωστόσο, σύμφωνα με την ανάρτηση στο Forum, η παραγωγή της τρέχουσας γενιάς θα σταματήσει τον Ιούνιο του 2026, ενώ η παραγωγή της επόμενης θα ξεκινήσει τον Ιούλιο του ίδιου έτους.

Η Ford Mustang Mach-E τα έχει… 150.000!

Οι φήμες βέβαια δεν σταματούν εδώ. Ένα έγγραφο δείχνει ότι η έκδοση Coupe θα είναι διαθέσιμη ταυτόχρονα με την κανονική. Επιπλέον, στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται ότι το τέλος παραγωγής των Mustang Mach-E και Mustang Mach-E Coupe θα είναι το 2033 και το 2031, αντίστοιχα.

Η Ford Mustang Mach-E GT στο «Golden Hall»

Έτσι θα είναι η Coupe έκδοση

Προφανώς και δε γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή το πώς ακριβώς θα μοιάζει η έκδοση Coupe, αφού η εταιρεία δεν έχει κάνει κάποια αναφορά επί του θέματος. Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθήσει το παράδειγμα των BMW και Mercedes-Benz, οι οποίες κυκλοφορούν πολυτελή SUV με Coupe αμάξωμα.

Ford Mustang Mach-E: Με νέα εμφάνιση και τεχνολογία!

Τέλος, το εν λόγω αμάξωμα θα κάνει τη Mustang Mach-E περισσότερο σπορ και με πιο δυναμική εμφάνιση. Προφανώς, η Coupe έκδοση θα «χάσει» στην πρακτικότητα, την άνεση αλλά και τους χώρους που προσφέρει το SUV. Αυτό θα συμβεί κυρίως στη δεύτερη σειρά καθισμάτων, καθώς η οροφή αρχίζει και χαμηλώνει. Ωστόσο, περιμένουμε τις διευκρινίσεις τις μάρκας για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

abb_img