Η εξέλιξη του GMC Hummer σε ηλεκτρικό όχημα

Τη διαδικασία μετατροπής του Hummer σε αμιγώς ηλεκτρικό, κατέγραψε η General Motors Company και την παρουσιάζει ως ντοκιμαντέρ.

Ακούστε το άρθρο

Την εξέλιξη του GMC Hummer σε αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, δείχνει μέσω ντοκιμαντέρ η General Motors Company. Το ταξίδι της σημαντικής μεταστροφής, ανέλαβε να προβάλλει με κάθε λεπτομέρεια η εταιρεία.

Στο βίντεο διάρκειας περίπου μιας ώρας, βλέπουμε την ριζική αλλαγή ενός διαχρονικού μοντέλου. Η νέα έκδοση του ηλεκτρικού Hummer σηματοδοτεί μια νέα εποχή, όπου τα μοντέλα της φίρμας ανατρέπουν τα δεδομένα που γνωρίζαμε. Ότι δηλαδή τα Hummer είναι μεγάλα, αργά και όxι πολύ οικονομικά.

Δύσκολη η μετατροπή του GMC Hummer EV

Στο πρώτο μέρος βλέπουμε τον όγκο δουλειάς που ήταν απαραίτητος στη φάση του σχεδιασμού του μοντέλου. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που το σύστημα infotainment το κατασκεύασαν ειδικά για αυτό το Hummer.

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ O’ Grady δήλωσε επίσης ότι:

«Η ιστορία που ανακαλύψαμε στα γυρίσματα ήταν πολύ πιο συναρπαστική από οτιδήποτε θα μπορούσαμε να ελπίζουμε».

General Motors: Τρέχει και δε φτάνει με τα ηλεκτρικά Hummer!

Και συνεχίζει λέγοντας:

«Είδαμε μια τολμηρή και παθιασμένη ομάδα που έφερε την πρώτη σημαντική είσοδο της GM σε αυτόν τον εκπληκτικό μετασχηματισμό της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αυτή ήταν μια απίστευτη ευκαιρία να πάμε βαθιά πίσω από τα παρασκήνια της διαδικασίας ανάπτυξης για να ανακαλύψουμε τι χρειάζεται για να ζωντανέψουμε ένα όχημα και να απαθανατίσουμε αυτή τη στιγμή στην ιστορία του αυτοκινήτου όπως συνέβη».

Η ομάδα ανέλαβε να δοκιμάσει το όχημα σε δύσκολες συνθήκες. Σε ένα δοκιμαστικό όχημα βλέπουμε τον άξονα να λυγίζει και εν συνεχεία τους μηχανικούς να το επισκευάζουν μέσα στη βροχή.

abb_img