Η Ford Mustang Mach-E σας περιμένει στο Golden Hall!

Η Ford Mustang Mach-E θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, για όποιον επιθυμεί να την θαυμάσει από κοντά.

Η νέα Ford Mustang Mach-E αποτελεί τη ναυαρχίδα της γερμανικής φίρμας για τη μετάβαση της στην νέα ηλεκτρική εποχή. Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο προσφέρει άνεση, εμπνευσμένη οδική συμπεριφορά και κορυφαίες επιδόσεις διασύνδεσης.

Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Ford αυτό το διάστημα θα το βρούμε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο stage στο Golden Hall.

Ford Μustang Mach-E: Ανάκληση οχημάτων λόγω… μπαταρίας!

Η Ford Mustang Mach-E στο Golden Hall

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου Golden Hall έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη Ford Mustang Mach-E. Επιπλέον, είναι δυνατή η ενημέρωση των επισκεπτών τόσο για τις υψηλές επιδόσεις όσο και για τις κορυφαίες τεχνολογικές περγαμηνές του ηλεκτρικού SUV της Ford.

Ford Μustang Mach-E GT: Ηλεκτρίζοντας τους Hautes Grecians 2022

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο stage στο ισόγειο του Golden Hall στο Μαρούσι, μας περιμένει η Ford Μustang Mach-E. Μάλιστα, το εξειδικευμένο προσωπικό της Ford, παρέχει πληροφορίες για τα επιμέρους χαρακτηριστικά του μοντέλου, αλλά και για τους τρόπους φόρτισης του.

Επιπλέον, όσοι επισκέπτες το επιθυμούν, μπορούν να πραγματοποιήσουν ένα Test Drive με τη Ford Μustang Mach-E. Έτσι, θα ανακαλύψουν τις εκρηκτικές επιδόσεις και την οδηγική εμπειρία του μοντέλου από πρώτο χέρι.

Ford Μustang Mach-E: Αυξημένη ικανότητα ρυμούλκησης

Στο stage του Golden Hall θα βρούμε μία Mustang Mach-E AWD 75kWh 269 PS σε χρώμα Rapid Red. Τέλος, οι ώρες και οι μέρες που μπορούμε να την επισκεφτούμε είναι:

  • Δευτέρα – Παρασκευή: 17:00 – 21:00
  • Σάββατο: 11:00 – 19:00

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!