Η Hyundai στηρίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών FIFA 2023

Η Hyundai στηρίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών FIFA 2023, επεκτείνοντας την καμπάνια «Goal of the Century».

Ακούστε το άρθρο

Η Hyundai Motor Company ανακοίνωσε την έναρξη μιας διευρυμένης παγκόσμιας επικοινωνιακής εκστρατείας «Goal of the Century» (GOTC). Αυτή θα γίνει πραγματικότητα με διάφορες ενέργειες που θα γίνουν στα πλαίσια του FIFA Women’s World Cup Australia & New Zealand 2023.

Τα νέα αυτά είναι σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας της Hyundai Motor με τη FIFA. Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύει τον ρόλο της εταιρείας ως Επίσημου Συνεργάτη Κινητικότητας συμπεριλαμβάνοντας την εναέρια κινητικότητα και τη ρομποτική, αμφότεροι καινοτόμοι μελλοντικοί επιχειρησιακοί τομείς για την εταιρεία.

Το Hyundai Ioniq 5 N μας κάνει ηλεκτροσόκ!

Η νέα καμπάνια έχεις ως βάση τις ενέργειες της GOTC που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του FIFA World Cup Qatar 2022. Παράλληλα, αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της Hyundai Motor για βιώσιμες, καινοτόμες και ανθρωποκεντρικές ενέργειες σε όλο τον κόσμο.

Με τη διευρυμένη καμπάνια GOTC, η Hyundai Motor στοχεύει να συνδυάσει την ιστορία του γυναικείου ποδοσφαίρου και το όραμα της εταιρείας. Μάλιστα, αυτό θα το κάνει μέσω ενός νέου μηνύματος που περιλαμβάνει τις λέξεις «Women + Inclusivity» ως βασικές έννοιες.

Hyundai-Sony: «Ηλεκτροκίνητη» συνεργασία στη νέα ταινία Spiderman

Η Hyundai στο «πλευρό» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών FIFA 2023

Η νέα ταινία της Hyundai, «How Far We’ve Come»

Ως μέρος της νέας καμπάνιας, η Hyundai Motor κυκλοφόρησε μια ταινία με κεντρικό μήνυμα «How Far We‘ve Come». Σκοπός της ταινίας είναι να αποτελέσει φόρο τιμής στην ιστορία του γυναικείου ποδοσφαίρου. Μία ανάμνηση της σημαντικής προόδου που υπογραμμίζει τη διαρκή συνεργασία μεταξύ της Hyundai Motor και του Παγκόσμιου Κυπέλλου Γυναικών.

Μία συνεργασία που ισχύει εδώ και 25 χρόνια και περιλαμβάνει 7 τουρνουά από το 1999. Επιπλέον, η ταινία παρουσιάζει μερικές από τις πιο θρυλικές στιγμές του γυναικείου ποδοσφαίρου από το 1850 έως τις μέρες μας.

Η Hyundai Motor χρηματοδοτεί και μια ειδική έκθεση με θέμα «Calling the Shots: Faces of Women‘s Football», στο Μουσείο FIFA. Αυτή λαμβάνει χώρα στο FIFA Fan Festival στο Tumbalong Park του Σίδνεϋ, από τις 20 Ιουλίου έως τις 20 Αυγούστου 2023.

Η Hyundai σάρωσε στα βραβεία «iF Design Award 2023»

Η Hyundai στο «πλευρό» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών FIFA 2023

Οι επιπλέον δράσεις της κορεάτικης φίρμας στο άθλημα

Η έκθεση αναδεικνύει την κληρονομιά των παικτών, του προσωπικού και των υποστηρικτών που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Η Hyundai Motor εστιάζει επίσης στη βιώσιμη κατασκευή του μουσείου με τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών.

Παράλληλα, η Hyundai ανανεώνει τη συνεργασία της με την Common Goal, υποστηρίζοντας τις δραστηριότητες σχετικά με το γυναικείο ποδόσφαιρο. Επιπλέον, χρηματοδοτεί το πρόγραμμα «Global Goal 5 Accelerator». Αυτό, εστιάζει στην ανάπτυξη γυναικείων προτύπων για νέους ποδοσφαιριστές και στη διεύρυνση ευκαιριών συμμετοχής των γυναικών στο ποδόσφαιρο.

Το νέο όχημα της Hyundai θα φτάσει μέχρι το… φεγγάρι

Η Hyundai στο «πλευρό» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών FIFA 2023

Η κορεάτικη εταιρεία έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση του Festival 23, ενός 8ήμερου φεστιβάλ νέων του «Football for Good». Μάλιστα, αυτό θα γίνει στο Σίδνεϋ κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου Γυναικών της FIFA 2023. Μέσω αυτού του φεστιβάλ, η εταιρεία θα καταφέρει να φέρει κοντά νεαρά κορίτσια συνδυάζοντας εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα.

Και τέλος, σε συνεργασία με την ψηφιακή πλατφόρμα της FIFA, πολλά παιχνίδια θα συνδράμουν κατά τη διάρκεια του τουρνουά στη διάδοση του μηνύματος της καμπάνιας στους φίλους του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο.

abb_img